Lista filmelor văzute începând din 2009

Aveam și încă mai am un caiet de prin 2005 în care mi-am notat conștiincioasă ce filme vedeam pe vremea aia (știu, nu-mi făcusem o listă pe calculator, eram de o “pitorească” modă veche) :) Este un caiet/carnet, stufos, căci sunt mândră de câte filme am văzut prin 2005, 2006 sau 2007, dar parcă anul 2008 a venit ca o sențință greu de suportat; timpul alocat filmelor a scăzut vertiginos, cred că în 2008 am văzut sub 10 filme tot anul, nici 2009 nu a stat mult mai bine, 3 luni cât am “locuit” în Franța cred că am văzut un singur film, pur și simplu parcă îmi dizolvasem pasiunea, era timpul pentru altceva… Totuși de anul trecut începând, mi-am reluat oarecum activitatea în sensul că decât să pierd o oră jumate pe net, aiurea, mai bine o pierd “aiurea” văzând un film :)

Blogul m-a ajutat, la fel ca în cazul cărților să-mi contabilizez filmele văzute (caietul săracul va rămâne doar “piesă din muzeul amintirilor”). Așa că de azi, pe blog, va fi vizibil un buton Filme, filme văzute în 2009, 2010 și 2011 în completare. Desigur, lista e rudimentară deocamdată, adică nu am scris anul din care e filmul, nu am scris regizorul, deși mi se părea normal să o fac, doar la cărți scriu autorul… Dacă am nerv și vreme poate aduc completările necesare listei. Deocamdată o aveți la dispoziție, să o vedeți, să vă inspirați, să mă inspirați cu noutăți sau restanțe grave, să o lăudați și evident să o criticați (căci știu eu că nu toate filmele alea sunt bune). Posibil să mai fi avut și scăpări din listă, dar asta este…

Foto

2 comentarii

  1. Si eu am “somat” anul acesta la capitolul filme, dar incep sa recuperez. Dintre filmele nou-aparute nu ma tenteaza nimic deocamdata, dar duminica organizez “cinema day”. In program intra Inception, Pulp Fiction si Goodfellas. Oldies, but goldies! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.