Before Sunrise/Before Sunset

Un el și o ea se întâlnesc în trenul ce vine de la Budapesta și merge spre Paris. Dar la Paris trebuie să ajungă numai ea, el ar trebui să coboare la Viena căci de acolo trebuie să ia avionul înapoi acasă, în USA. Insă o discuție de câteva ore face ca și fata să coboare la Viena și să piardă o noapte alături de el pe străzile Vienei. Aceasta este povestea romantică a unei franțuzoaice și a unui american, trăită în mod paradoxal până înainte de răsăritul soarelui. Dar se vor rezuma ei numai la atât? Mi-e frică că dacă spun mai multe vă spun e fapt tot, așa că mă opresc aici…

Sau nu mă opresc tocmai aici ci la următorul film, cu aceiași actori (Ethan Hawke și Julie Delpy) însă făcut după 9 ani și filmat de această dată la Paris. Și în film acțiunea se petrece după 9 ani de la întâlnirea celor doi în trenul spre Paris. Două filme încântătoare pe care ar fi bine să le vedeți împreună (împreună ca filme, dar și împreună ca și… cuplu) ;)

Acestea sunt recomandările mele pentru weekend-ul ce vine, care se anunță friguros și pe care poate o să-l petreceți în casă cu o cană mare de cafea, ceai sau cacao cu lapte în brațe. Merge!

4 comentarii

  1. Stii ce e frumos, ca noi doi cand ne-am cunoscut ne-am indragostit de filmul asta. Am vazut filmele, dar inca nu am ajuns in Viena sau Paris. Dar i-am promis ca mergem inca de acum 3 ani, cand eram doar niste studenti visatori, acum ca ne maturizam (a se citi ca ne-am angajat) probabil ne vom permite mai multe ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.