Evenimente sportive de top

Între o depresie mică și niște lucrări de sesiune vreau să văd, cât oi apuca ceva din evenimentele sportive de top ce deputează chiar în ianuarie. Este vorba despre Australian Open, început încă de săptămâna trecută cu calificările și Campianatul European de patinaj artistic de la Helsinki. La tenis se anuntă o lupată acerba între 2 sportivi care au mai triumfat aici este vorba de Marat Safin și de eternul Roger Federer, dar bețe în roate le pot pune mulți de la sârbul Djokovici pană la americanul Andy Morris. La fete se pare că rusoicele fac legea. Și tot rusoiacele și la patinaj, doar că anul acesta findlandezele care au venit din urmă în ultima vreme s-ar putea să provoace surprize deosebit de plăcute mai ales că sunt la ele acasă. În plus abia aștept să-l văd pe preferatul meu din ultimii 2 ani cehul Thomas Verner. Din păcate anul trecut am urmărit foarte puțin din competiții, serviciul acupându-mi timpul în proporție de 100%, anul asta deși sesiunea and stuff sper să apuc să văd măcar semifinalele și finalele la tenis și reuniunile de seară la patinaj
La anu’ e olimpiada de iarnă de la Vancouver deci concursul de patinaj e cu atât mai important pentru că ultima seiune de calificare pentru olimpiadă va fi Campionatul Mondial din martie de la Los Angeles unde tot europenii sunt favoriți, deci interesant.
A! mai e și Campionatul Mondial de Handbal masculin din Croația pe care recunosc că nu-l urmăresc ca pe cel feminin dar și aici sunt meciuri ce merită văzute

You may also like

3 comentarii

 1. În seara asta pereche germana Aliona Savcenko/Robin Solkovy au luat aurul fiind urmați de 2 perechi din Rusia. Îmi pare rău de perechea ucraineană de pe locul 4 care a fost chiar la înălțime dar se pare că nu destul. Mie mi-au plăcut tare mult Tatiana Voloshijar/Stanislav Morozov. (sper că le-am scris numele corect că nu am mai căutat pe net, mă disperă numele astea complicate pe care le rețin, dar de scris cam greu).

 2. Patinajul s-a terminat. Campionii sunt:
  Perechi: Aliona Savcenko-Robin Solkovy(GER)
  Individul: Brian Jobert(FRA)/Laura Lepisto(FIN)
  Dans: Jana Klohkhova/Sergei Novisky(RUS)
  La Australian Open se dispută semifinalele masculine cu Roger Federer/Andy Rodick și Fernado Verdasco/Rafael Nadal.
  Finala feminină va fi disputată sâmbătă între Dinara Safina și Serena Williams

 3. Buna,

  Daca se poate as dori mai multe articole pe tema: evenimente sport sau evenimente in aer liber cu specific sportiv, dar care sunt mai putin mediatizate, gen: alergare marathon, triathlon, street basketball, volei pe plaja, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.