Violete pentru fete

Da, îmi place să primesc flori, 8 martie (pentru că astăzi este Ziua Femeii) mi se pare o ocazie numai bună așa că mă bucur momentan de florile mele, pe care le-am primit ieri, azi…poate o să mă bucur și de alea de mâine :) De asemenea mă bucur și când pot dărui flori, deși fată fiind asta se întâmplă rar.
Cred că a oferi flori e un gest superb, primești și tu la rândul tău măcar un zâmbet de mulțumire, o privire de încântare…poate un sărut, depinde.
Se spune că nu se face primăvară cu o floare, dar poate nici nu ai nevoie de o primăvară ci doar de bucuria unui moment în care realizezi că cineva s-a gândit la tine. E frumos, poate unii ar zice că e demodat, dar mie nu-mi pasă.
Dacă aș fi bărbat (da, mă mai gândesc uneori) n-aș rata nicio ocazie de a dărui flori pentru că e simbolic, nu e costisitor, iar fetele, mai ales fetele se dau în vânt după gesturile astea mici, dar mari în același timp.
Deci dragilor, un buchețel de ghiocei costă 1 leu dar poate face mai mult decât cel mai scump buchet de orhidee din Madagascar.
Și nu uitați: Gestul contează :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.