Oferta de vacanță: Circuit Italia în octombrie

Am observat că săptămâna asta, nu știu cum s-a întâmplat, dar am vorbit numai despre călătorii într-o formă sau alta, că a fost vorba de visele mele, că a fost vorba despre cărți, de un guest post sau că am lansat un concurs, toate drumurile, pardon gândurile mele, s-au îndreptat spre călătorii și vacanțe. În concluzie, am nevoie de o ieșire… Și pentru că Italia a ocupat și ea ceva spațiu pe Bialog săptămâna asta, am găsit și un circuit bun, zic eu, pe care m-am gândit să vi-l fac cunoscut și vouă:


BUDAPESTA – VIENA – VENETIA – FLORENTA – PISA – ROMA

ZIUA 1. BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti spre Budapesta cu sosire in cursul serii. Cazare la hotel 3***. Daca ora o permite vom face un tur panoramic by night al Budapestei sau vom lua (optional) o cina traditionala cu program folcloric la taverna Borkatakomba.
ZIUA 2 . BUDAPESTA – VIENA – LIDO DI JESOLO
Mic dejun. Plecare la Viena unde vom face un tur cu ghid local pe Ring pentru a admira Parlamentul, Opera, Primaria, Piata Maria Thereza si Universitatea, dupa care vom vizita centrul istoric al Vienei, incluzand catedrala Sf. Stefan si palatul Hoffburg. Timp liber pentru cumparaturi ( 1 ora ). Continuarea drumului spre Venetia. Cazare la hotel 3*** in Lido di Jesolo.
ZIUA 3 . LIDO DI JESOLO – ROMA
Mic dejun. Deplasare cu “vaporetto” in partea lagunara a Venetiei unde vom vizita Piata si Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si podul Rialto.
Timp liber pentru cumparaturi. Continuarea drumului spre Roma. Cina si cazare la hotel 3*** in zona metropolitana.
ZIUA 4 . ROMA
Mic dejun. Transfer centrul Romei. Intreaga zi este consacrata Vaticanului, cuprinzand vizite la Piata si Catedrala Sf. Petru precum si la Muzeele Vaticane pentru a admira celebra Capela Sixtina. Cina si cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5 . ROMA 
Mic dejun. Transfer la Roma unde vom face un tur cu ghid local pentru a vedea Colosseumul, Forul Roman, Columna lui Traian, Capitoliul, monumentul dedicat lui Victor Emanuel, Piata Venetia, Fontana di Trevi si Piata Spaniei.Timp liber pentru cumparaturi pe celebra Via del Corso (2 ore ). Cina si cazare la acelasi hotel.
ZIUA 6 . ROMA – FLORENTA – ( PISA ) – LIDO DI JESOLO 
Mic dejun. Parasim Roma, indreptandu-ne spre Florenta, capitala renasterii italiene. Vom vedea Domul (cel mai mare din lume), Baptisterul, Campanila, Piata Signoriei si Ponte Vecchio. Optional, excursie la Pisa pentru a vedea celebrul Turn Inclinat. Cazare la hotel 3*** in Lido di Jesolo.
ZIUA 7 . LIDO DI JESOLO – POSTOJNA – BUDAPESTA 
Mic dejun. Parasim Italia, indreptandu-ne spre Slovenia unde vom face un popas pentru vizita la pestera Postojna. Cazare la hotel 3*** in Budapesta.
ZIUA 8 . BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti cu sosire in cursul serii, in functie de trafic si timpii de stationare in frontiera.

OFERTA SPECIALA : 299 euro

Informații bune despre Italia puteți citi și aici happy

 

You may also like

4 comentarii

  1. Cred ca nu e o idee prea buna circuitul, vei fi tot intre romani. Nu ca ar fi ceva rau, nu intotdeauna, dar o parte din farmecul turismului e interactiunea cu locuitorii, mai ales neplanificata, deci nu ghidul si receptionistii. Alte probleme: vei vedea numai locurile ultraturistice, ceea ce nu e rau in doar 8 zile, dar din ce am vazut pe descoparitalia (de acolo am venit), tu parca preferi altfel de experiente.

    As recomanda o astfel de excursie, sincer, unor pensionari ceva mai in putere asa, care nu si-ar permite explorari mai amanuntite ale unor locuri si care ar dori sa si socializeze cu ocazia asta.

  2. @Ana: da, eu prefer altfel de experiente, dar de exemplu pentru cineva care nu a mai fost in Italia, circuitul acesta nu e rau, iar pretul mai mult decat bun. Daca acu cativa ani mi l-ai fi aratat as fi fost mai mult decat incantata, chiar pe spate si sincer nu m-ar fi deranjat si nici acum nu m-ar deranja sa fiu intre romani…

    Ce hiba i-as gasi eu daca ar fi sa gasesc ceva ar fi ca e sub 10 zile sad

  3. Pe la LIDO DI JESOLO am trecut şi io acu o câţiva ani şi pot spune că îi o staţiune foarte faină şi cochetă! Merită vititată, o să veză că te va fermeca încă de la primele “imagini”! winking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.