Unde poti pleca cu Wizz… de la Cluj

M-am tot gândit că mi-ar plăcea să știe lumea că se poate pleca cu avionul din multe orașe din țară spre multe orașe frumoase de afară, la prețuri bune. Foarte mulți nu știu ca este mai scump biletul de tren de la Cluj până la București și retur decât un bilet de avion dus-intors Cluj-Paris de exemplu. Unde mai pui că până la București faci 7-8 ore…

Eu până acum, cu Wizz, din Cluj am plecat doar la Veneția (am prins o super ofertă în 2009, 60 de lei dus-întors pentru două persoane!!!), la Paris (tot in 2009, 200 de lei biletul numai dus , aici l-am luat combinat cu Air France prin agenție de aceea a fost mai scump) si anul trecut la Roma (250 de lei biletul, dus-intors).

De anul acesta s-au mai scumpit, trebuie să recunosc, dar încă se mai găsesc prețuri fantastice, în plus, te poți înscrie într-un club de exceență Wizz, găsești detalii pe site (anul acesta taxa este de 10 euro, dacă vă înscrieți până în 15 aprilie, daca nu, taxa este de 30 de euro pe an, tot merita daca e să zburați odată pe an, in plus beneficiaza de facilitatile clubului, pana la alte 9 persoane din aturajul celui inscris). Noi ne-am inscris saptamana trecută și deja am găsit prețuri bune pentru cei înscriși în club.

Deci, mai rămâne să vedem spre ce locuri se poate zbura de la Cluj:

În Italia (cele mai multe zboruri): Roma, Veneția, Bologna, Pisa, Milano, Torino,

În Spania (și aici avem multe zboruri): Marid, Barcelona, Valencia, Alicante, Zaragoza, Palma de Mallorca (vara)

În Germania: Dormund și Dusseldorf

În Anglia: Londra

În Franța: Paris

În Cipru: Larnaca

Se mai poate zbura cu Wizz din București, Timișoara si Târgu Mureș.

Pentru rezervări de bilete, clik aici.

*acest articol NU este unul plătit!

You may also like

4 comentarii

  1. Si eu sunt abonata pe Wizz – cel mai ieftin bilet a fost 25 ron (toate taxele) Pisa-Cluj, chiar cand au inceput sa opereze. Din pacate acum au ramas 2 zboruri pe saptamana si preturile tind spre 100 ron/ruta.

    ps: ai la mine o lepsa happy

  2. Chiar sunt ok ofertele wizz, eu din pacate nu am ajuns sa profit inca de vreuna, dar am cumparat bilete pentru altcineva mai demult, la preturi foarte bune.

  3. Așa o ciudă am de când cu poveștile mutatului de zboruri la Tg. Mureș… grrr, Clujul are de pierdut din cauza asta și nu prea înțeleg adevăratul motiv.

    A mai auzit careva ceva? Chiar le mută? Chiar mută și Roma, așa cum se aude?
    Sad, sad, sad crying

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.