Câștigător Concurs: Recomandați-mi o carte pe care ar trebui să o citesc vara asta

A venit momentul în care anunț ce carte voi citi vara asta în urma recomandărilor voastre. Înainte vreau sa mulțumesc pentru recomandări, au fost multe, diverse și foarte interesante. Cineva mi-a spus într-un comentariu că e curios pe ce criteriu voi alege cartea; păi deja am zis că va fi una la care nu m-am gândit că-mi va face cu ochiul vara asta (acesta e principalul criteriu), apoi mi-am mai spus mie ca ar fi frumos să fie una pe care să o am în casă (voi nu-mi cunoașteți biblioteca, așa că nu ați avut de unde ști ce să recomnadți în funcție de asta) și un al treilea criteriu ar fi fost notorietatea (că v-am zis eu că am cărți celebre necitite).

În urma deliberărilor, am constatat că multe din cărțile recomandate se încadrează în această categorie, însă numai una a fost cea care m-a convins pentru ca nu știu din ce motiv nu am pus mâna pe ea având-o la îndemână și peste toate e la limita dintre filosofie și literatură, la limita dintre ficțiune și realitate. E până la urmă o carte cunoscută, despre care știu multe dar pe care s-a așezat praful căci nu i-am acordat atenție.

Este vorba despre cartea lui Mircea Eliade Noaptea de Sânziene, iar recomandarea a venit de la Dana de pe blogul Gânduri de nisip și idei în valurile mării. O rog pe Dana să-mi trimită pe mail adresa la care o să primească o carte ca și premiu, o carte care mie mi-a plăcut mult și care sper să-i placă și ei. Și pentru că mie îmi plac surprizele las numele cărții necunoscut până când câștigătoarea va primi coletul.

Vă pup și vă aștept la toamnă cu alte concursuri :)

2 comentarii

  1. iti recomand Amurg de Stephenie Meyer,asta in caz ca nu ai citit-o deja…
    Pepenasul-Marian Keyes
    Lucy Sullivan se marita- de aceiasi autoare

    :) spor la citit! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.