Leapșa culinară-duminică la prânz

Stă de ceva vreme în așteptare o leapșă frumoasă și gustoasă de la Rontziki. Azi fiind duminică îi dau curs, căci nicio zi nu e mai potrivită să vorbești despre “d’ale gurii” ca duminica.

Leapșa zice ceva de genul:
1. Care este madlena ta?
2. Care este bau-bau-ul din farfurie?

Încep cu Madlena care e defapt Cheesecake ) și care este preferata mea dintre toate prăjiturile din lume. Am descoperit-o la Starbucks și nu mi-a mai ieșit de la inimă. Am gustat și de prin alte părți, dar tot cea de la Starbucks e cea mai bună.

Sursa pozei

Bau-Baul meu din farfurie sunt ardeii umpluți, singura mâncare de la care mi-a fost rău cam 3 zile și numai când vedeam la Tv reclame la sosuri care semănau cu această mâncare mă lovea greața. Drept urmare nu am mai mâncat acestă mâncare cam de 12-13 ani, mama nu face niciodată mâncarea asta când merg eu acasă, iar dacă îi simt mirosul pe undeva mi se întoarce stomacul pe dos.

Sursa pozei

Această lepsă merge mai departe la: Claucare are atâtea rețete probate că are de unde alege, Ana-Maria care în ultima vreme ne-a făcut să salivăm citindu-i blogul și văzând ce gătește, Anne care sigur are și ea preferințele ei și Evergreen ca să vedem ce alege un artist happy

You may also like

7 comentarii

 1. @evergreen: din ce în ce mai multă lume aud că detestă această mâncare

  @Ana: big grin am văzut, notat happy

  @Anne: cu plăcere, aștept să o faci kiss

 2. Ah, cheesecake…mie îmi plăcea foarte mult cea de la Ruby Tuesday, dar nu mai este în meniu de ceva vreme sad…îmi place şi cea de la Starbucks happy

 3. O să îmi permit să răspund aici, ca şi la postul cu fete frumoase.

  După lungi deliberări, după meditaţii încinse şi după litrii de salivă irosiţi, am ajuns la concluzia că probabil cea mai bună mâncare din lume este cea de aici, asortată cu nişte cartofi şi neapărat o Coca Cola rece.

  Detest puţine feluri de mâncare, dar probabil cel mai tare şi mai tare urâsc ardeii umpluţi, la mare concurenţă cu supa de varză dulce.

  Dar să trecem la lucruri mai plăcute decât ardeii umpluţi, aşa că aştept toţi gurmanzii şi gurmandele şi pe site-ul Starlog gAstronomic happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.