Domnișoarele roz și nunta de la munte

Florina l-a luat de soț pe Cornel, ocazie cu care am ajuns și noi la Arieșeni. Despre nuntă numai de bine, ca toate nunțile tradiționale. Noutatea a constat în faptul că am fost în premieră domnișoară de onoare (pentru Cori a fost a doua oară), ceea ce a fost foarte interesant, mai ales că nu mai poți fi “domnișoară” odată ce ești luată cu acte în regulă. M-am bucurat de moment alături de miri, vorba aia “odată-n viață” ceea ce le doresc din suflet :)
Ca să prindem un loc în față cum zicea Clau am plecat de vineri, și astfel numai bine am avut vreme să vedem frumoasa vale a Arieșului. Deși nu prea mai era nevoie de nicio constatare, DA, România stă foarte bine la capitolul munți și văi, e chiar “pitorească”, iubesc orice stâncă pe lângă care trec, fiecare înălțime mă tulbură, chiar dacă nu mă amețește și fizic mă simt mult mai bine când respir aerul proaspăt de munte. Dar altă poveste (sau tot aia defapt) NU avem drumuri, mi-e milă de mașină și astfel nu am gânduri pașnice în ceea ce-i privește pe cei care ar trebui să se ocupe de asta.
Dar au fost zile prea frumoase ca să le las umbrite de acest inconvenient. Urmează să mai mergem la Arieșeni iarna, în sezonul care a făcut celebră stațiunea. Atunci poate o să fiu în stare să emit mai multe păreri.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.