Feeling like Friday, acting like Sunday

Adică obosită și în cap cu ideea că “n-am fost pe fază, ia să se repete weekend-ul” :)) Lăsând gluma la o parte, văd că nu-i de glumit cu starea asta normală din ultima vreme și NU, nu o spun cu frustrare ci cu un fel de încântare față de faptul că o grămadă de lucruri frumoase par să se întâmple deodată :)

fri

De la ultimul articol, când vă povesteam câte ceva despre vacanța de primăvară, a trecut imediat o lună foarte plină, la care mai adăugăm Zilele Clujului (de care neapărat vreau să vă povestesc într-un articol, căci e prima dată când particip), o vizită la București cu ocazia unui minunat botez (dar am profitat de asta ca să mai avem parte și de alte experiențe extra, la capitală), TIFF (chiar acum în desfășurare) și o sumedenie de planuri pentru următoarele două luni (când se pare că o vom ține tot într-o deplasare și-o aniversare, tot într-o nuntă și-un botez), dar la capătul cărora o zăresc pe Măria Sa: Vacanța Mare! Recunosc, mă țin în viață toate cele enumerate mai sus, îmi calculez săptămânile în funcție de ele, mă bucură și abia le aștept, dar pentru Vacanța Mare închin un pahar în plus :)

Și iac’așa s-au dus 5 luni din acest 2016. 5! probabil pe principiul “în tinereţe, zilele sunt scurte şi anii lungi; la bătrâneţe, anii sunt scurţi şi zilele lungi”. Permiteți-mi să nu râd… cu atât mai mult cu cât vreau să zâmbesc cu gura până la urechi că vine 1 iunie, ziua în care toți părinții ar trebui să aibă zi liberă legală, pe care să o petreacă cu gomboțeii lor. Dar cum nu eu fac legile (încă! haha) ne mulțumim cu ce avem și vă trimit în dar vesela poză de mai jos, care poate celebra cu brio copilul din fiecare…

La mulți ani! :)

1 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.