Cum am intrat în 2016 – anul ce va avea o pagină în plus

Am citit multe retrospective pentru anul proaspăt încheiat și poate a fost printre primele dăți când am simțit foarte clar că mulți oameni au avut un an greu, puțini unul acceptabil și rari sunt cei pentru care a fost fabulos. V-am scris și eu despre 2015, însă adevărata lui față este cu mult în spatele machiajului optimist pe care i l-am făcut… Dar iată-ne în 2016 de 3 zile, un an bisect care ne dă o pagină în plus de scris, citit și de trăit… Ce facem cu ea?

cani si ani

✿✿°•.¸♪♪°•.¸¸.•º✿✿°

N-am avut cine știe ce plan elaborat la liniuță pentru 2015 și nici pentru 2016 n-am scris încă agenda. Rezoluțiile nu-s punctul meu forte și doar cu dorința de la miezul nopții dintre ani ce-mi mai bat capul. Însă se face că am redescoperit în ultimele zile din 2015 acest wishlist vechi de 4 ani și mi-am dat seama că e bine, chiar foarte bine, ca dorințele să prindă față și glas, căci e așa de frumos să le tai bifate de pe listă!! Puține lucruri mi-au dat o mai fantastică stare de bine în ultima vreme. Pe cuvântul meu! Așa că mă pregătesc să-mi iau cea mai faină agendă și cel mai frumos stilou din colecția lui și să pun pe hârtie planuri și dorințe noi… Toate alături de o cană mare de ceva… cald și dulce :)

lion 2016

✿✿°•.¸♪♪°•.¸¸.•º✿✿°

Până atunci, însă, câteva vorbe despre cum am intrat în 2016. În primul rând n-am mai râs atât de mult la un Revelion de nu mai țin minte. Am râs de tradiții și de superstiții, de cele 12 boabe de strugure de la 12 noaptea, despre ce se întâmplă când întâmpini anul nou în roșu sau într-un fel mai deocheat și de câtă mâncare am adus pentru o noapte ce ni s-a părut că a trecut în 5 minute (vedeți în imaginile de mai sus) :)) Am râs de povești vechi de care râd de când mă știu, de frigul de afară ce a venit odată cu Anul Nou, am râs de pozele cu paharele de șampanie, de cum se pierde sau câștigă la Monopoly în noaptea dintre ani și către dimineață am râs la aceleași glume din Love Actually de care râdem de 12 ani, de când cineva a făcut bine omenirii și realizat filmul ăsta.

dfghj

✿✿°•.¸♪♪°•.¸¸.•º✿✿°

Apoi am dormit fix 3 ore și am luat-o de la capăt cu cei mai dragi oameni ce-i avem prin preajmă, pe la Ineu și-n zonă, cu cafele și merdenele… A fost totuși oleacă mai slow, că a doua zi făceam drumu’ de întoarcere acasă și am vrut să dorm măcar puțin mai mult… Dar cert este că pe 1 ianuarie am valsat cu Cezar până am făcut febră musculară și nu m-ar deranja să fac asta tot anul :)

La mulți ani, dragi prieteni, cititori și călători!

6 comentarii

  1. Felicitari pentru toate realizarile din 2015 si sper sa ai un 2016 asa cum ti-l doresti! Pentru mine 2015 a fost un an de “crestere” – m-am consolidat din punct de vedere profesional, am finalizat un nou ciclu de studii si am pornit un blog despre carti si calatorii, marile mele pasiuni. In 2016 voi lucra mai mult la acesta (scris, citit, calatorit) si voi realiza cateva lucruri pe plan personal (sa intru in forma, sa-mi organizez nunta si sa economisesc pentru viitoarea mea casa). Sa ne citim cu bine si in 2016! Numai bine iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.