De 6 ani pe ecranele voastre (+ Concurs)

La mulți ani, România! La mulți ani, Bialog!

Scriu de 6 ani pe Bialog. E mult, dar nu e prea mult! În urmă cu 6 ani, 1 decembrie a fost tot luni, ne-am trezit, am mers să mâncăm ceva în oraș sub pretextul că trebuie să spălăm mașina, ne-am întors acasă destul de rapid și tot ce se poate să mă fi plictisit puțin, deh vârsta :) Și la un moment dat, am avut chef să scriu ceva… “ce ar fi să fac asta pe un blog?”, m-am gândit. 15 minute mai târziu se năștea Bialog-ul…

bialog

Nu e cine știe ce poveste până aici… Dar mai apoi, an de an pe 1 decembrie v-am povestit cât înseamnă Bialog-ul pentru mine. Respectul meu față de el a crescut de la an la an, iar el săracul m-a răsplătit cum a putut, prin voi, cel mai mare câștig! Nu mai repet ce am cam repecat an de an ca o moară stricată, deja știm, ne cunoaștem și ne înțelegem din priviri… Așa că azi mă înclin iar în fața celor care m-au susținut să scriu, în fața celor care mi-au spus că uneori le-am făcut aici în mediul virtual zilele mai drăguțe… Știu cum e, am pățit-o și eu cu alte bloguri ce mi-au devenit familie virtuală.

DSCF3434

Nu mă mai lungesc și vă invit la concursul din titlu, cu premiul în imaginea de mai sus. E modul meu de a vă face cinste ;) Lăsați un comentariu la acest articol până vineri 5 decembrie ora 20, iar apoi prin tragere la sorți (random.org) stabilim cui îi aduce Moș Nicolae cele două ghiduri turistice din partea Bialog-ului.

Rămâneți an de an alături de Bialog, dar numai dacă vă place, dacă vă vorbește și dacă vi se potrivește. Numai așa cred că putem ajunge să ne iubim tot mai mult. Vă mulțumesc!

*Concursul nu este sponsorizat și se desfășoară doar pe teritoriul României!

22 comentarii

  1. La multi ani, Bialog! iti apreciez foarte mult blogul, mai ales datorita emotiilor, gandurilor si trairilor pe care le redai aici. La o cat mai mare familie virtuala!

  2. La mulți ani frumoși și la cât mai mulți cititori! Îmi place foarte mult Bialog, l-am descoperit căutând informații despre Toscana și pot spune că m-a cucerit definitiv :)

  3. La multi ani! Desi nu comentez eu prea des pe aici, ma bucur de fiecare data cand vad pe facebook ca ai postat ceva nou/aduci din nou in atentia noastra un articol mai vechi.

  4. Vă mulțumesc din suflet, tuturor pentru urări! Sunteți grozavi ca de fiecare data! Andra, felicitări pentru câștigarea concursului, îți reamintesc să-mi trimiți adresa cât mai curând. Te pup :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.