Cine mai cântă prin România și de ce numai la București?

Dacă aș fi fost în București zilele astea aș fi mers 100%  la concertul eveniment ce va fi susținut de Al Bano și Romina Power pe 5 noiembrie la Sala Palatului. Aveam o datorie morală față de caseta aia pe care am ascutat-o până s-a stricat în timp ce pictam de zor pentru orele de desen (ce-mi mai plăceau!). Din păcate nu sunt, iar în țară Al Bano nu cred să fi concertat în ultimii ani… Alte concerte bune ce se anunță pentru Cluj nu știu să fie… în schimb pentru București, off… iar mi se pare că acolo se întâmplă toate…

RTEmagicC_bon-jovi.jpg

Asta ca să uit de faptul, că deși era aproape sigur că va veni Robbie Williams la Cluj anul viitor, tocmai am aflat că Clujul nu este pe lista orașelor în care Robbie va concerta în turneu :( Și de data aceasta nici măcar la București…

Știu că foarte multă lume va spune, “dar mergi la București, dacă vrei să vezi/auzi un concert al unui artist care îți place” și desigur aș putea să o fac, doar că este departe și un concert în timpul săptămânii nici nu s-ar încadra în ceva realizabil. Budapesta și Viena îmi par mult mai aproape, doar că acele concerte nu se țin în România, nu va mai fi sentimentul “când a veni X în România!”, cum a venit Michael Jackson în 1992 (încă mi se pare cel mai mare eveniment muzical găzduit de România în istoria ei, am DVD și l-am văzut de câteva ori, DVD-ul acela este… de necomentat, ceva extraordinar!). Dar să închidem paranteza.

Desigur o mică dezamăgire tot rămâne, avem Arenă (Cluj Arena unde am avut și eu norocul să-i văd pe Scorpions), avem o nouă Sală Polivalentă recent inaugurată, avem mulți, foarte mulți tineri dornici de concerte mari cu staruri încă în activitate (și prin topuri), avem oameni care ar plăti cu bucurie bilete dacă artiștii preferați ar ajunge în “capitala” Transilvaniei… și totuși, în continuare la București se întâmplă totul. Și apucă-te și caută cazare (detalii aici) dacă vrei să mergi la București pentru un eveniment de gen și tren și zile libere de la job  etc.

Acuma, dacă totuși ar veni Celine Dion sau Eros Ramazzotti m-aș duce la București fără să clipesc și n-aș mai face nazuri că nu se întâmplă la Cluj, însă… nu am informații că cei doi ar concerta în România, iar dacă la Eros nu este ceva imposibil, la Celine… nici nu mă pot exprima, ea este de greu de prins chiar și în Europa, ce să mai vorbesc de România?!! Dacă auziți că vin cei doi pe la noi sau pe aproape vă rog să mă anunțați… dau un suc chiar și la București :)

eline:eros

1 comentariu

  1. “Aproape sigur ca vine Robbie” era doar pentru cei care au scris stirea :) Site-ul citat la sursa e un site al unei comunitati de fani, deci nu unul care poate fi luat de bun. Pana nu-i anuntat pe site-ul oficial al formatiilor sau cantaretilor nu-i nimic sigur :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.