Iunie… 2007

M-am trezit binedispusă, chiar dacă știu că azi până la 9 seara sunt slabe șanse să ajung acasă. Măcar am avut o dimineață de respiro, că nici nu-mi mai aduc aminte de când n-am mai avut una. Nici nu știu din ce motive și cum, prin ce tehnică de amintire complicată, sau prin ce fel de mușcătură din madlenă, am plecat cu gândul la iunie, la acel iunie din 2007, la acel iunie de dinainte de licență, la acel iunie de dinainte de acel iulie în care am simțit că am pornit-o pe alt drum… Dar, despre acel iulie, în iulie, când se vor face 7 ani din 2007 (știți de ciclul celor 7 ani, nu?), dar gata, dezvoltăm atunci.

P1020395

Acum trăiesc doar un fel de nostalgie după tinerețe. Da, da, vă rog să nu mă înjurați că vorbesc despre tinerețe la trecut când mai am puțin peste 4 luni până la schimbarea prefixului spre maturitate. E vorba de prima tinerețe, aia naivă, aia nebună sau nu, aia în care nu te gândești la viața așa cum te gândești la 30 de ani, chiar dacă abia la 30 începe tinerețea aia matură, aia cu lucruri deosebite pe care le aștepți de la 22 de ani, căci atâția ani aveam eu în iunie 2007…

Picture 2602

Și acel iunie a fost destinat unei vizite pe care o plănuisem din anul 1 de facultate, de când o cunoscusem pe Claudia, mai precis (Claudia e my BFF din facultă și ce frumos sună asta)… Înainte de licență Claudia m-a chemat la ea, la Remetea în Bihor și câteva zile a ținut morțiș să îmi arate ce frumos e la ea acasă… Cred că a fost modul perfect în care ne-am luat “la revedere” de la acei ani ;) Și ce amintiri avem de atunci!!

cum am rămas fără benzină între Remetea și Beiuș :))

P1020311

cum am ajuns eu în sandale pe munte… și pe ploaie

P1020349

cum am vizitat Peștera Urșilor în tricou de am zis că îngheț și rămân stalactită pe acolo

P1040014

cum nu mai reușeam să termin o vată de zahar la muzeu la Chișcău :))

P1020447

și cum credeam noi că “the best is yet to come” și n-aveam nicio îndoială…

P1020465

Acum, după anii aceștia, acel iunie este doar o dimineață… din altă viață!

P.S. O fotografie cu Claudia, fără permisiunea ei ar fi fost o greșeală fatală :)) Greșesc, draga mea? :*

Tanaaaaa!! :)

P1020414

2 comentarii

  1. Mi-a placut atmosfera asta nostalgica, imi aminteste de inceputuri, de primele mini-calatorii cand totul pare organizat, dar de fapt e mai mult la voia intamplarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.