Eternal Flame: De la Albertville la Sochi

35488-356101

1992

1994

1998

2002

2006

2010

2014Miercurea fără cuvinte. Detalii la Carmen.

12 comentarii

  1. Foarte frumos! Scurt şi cuprinzător! :)
    Am trecut prin Lillehammer anul trecut, în iulie. E o staţiune ce are multe de oferit privirii chiar şi vara nu numai iarna.

  2. si noi urmarim zilnic transmisiunile. Traseul Flacarii a fost impresionant, cu multe pane dar pâna acum… cel mai scump din istoria Jocurilo Olimpice!
    happy WW!

  3. Nu mai urmaresc jocurile olimpice asa cum obisnuiam cand eram mica, cu bunicile mele. Totusi, sunt niste merite dupa munca asidua si dupa ambitia de a fi printre cei mai buni. Faptul ca olimpicii romani nu au conditii nici la nivelul decentei de antrenare si de necesar pentru un sportiv orice sport ar face, este alta chestiune care ma intriga si ma intristeaza. Unii reprezentanti ai sportului spun ca ei se antreneaza in cele mai bune conditii…e ciudat si perfid, pentru ca de atatea ori anul trecut si acum au fost realizate reportaje cu olimpici care nu aveau tot ce era necesar pentru antrenamente, si totusi au venit cu medalii acasa. Este umilitor si frustrant pentru ei si ar trebui sa fie si pentru noi. E superb peisajul de la Socchi!

  4. Mă bucur că anul acesta Bialog a urmărit Olimpiada și din când în când a mai apuc să scrie pe marginea ei. Îmi place spiritul olimpic și tot ce înseamnă competiție olimpică :) Mă bucur că rezonăm ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.