Poveștile de iarnă ale Bialog-ului

Se pare că ne ninge. Se pare e mai mult un fel de a spune, ninge, pentru că… iarnă [mda, mi-a plăcut și mie nebunia asta cu “pentru că”…]. Era foarte clar că nu poate veni primăvara la final de ianuarie. Partea bună este că pentru cei cu sporturile de iarnă, în sfârșit se poate profita se sezon. Partea proastă este că pentru cei care nu iubesc iarna, ghici ce? fix acu’ începe :))

Fusion x64 TIFF File

Eu fac parte din categoria a doua (dar nu mă mai plâng, am zis) și totuși s-au strâns de-a lungul vremii câteva articole despre dragostea de iarnă, aici pe Bialog, articole care se pare că sunt destul de citite când vine vorba de fulgi:

Mai apoi, când vine vorba de plimbări pe timp de iarnă, Bialog-ul nu e foarte în formă, dar din nou, se pare că s-au strâns câteva articole și despre asta, semn că în anumite condiții m-am mișcat și pe zăpadă, afară din casă :)

Și nu în ultimul rând am găsit articole pentru atunci când privitul pe fereastră la jocul fulgilor de nea și statul la căldurică dau liber la activități minunate:

E vineri, poate e una din cele 10 vineri de peste an. Nu știu ce plan de weekend aveți, dar dacă ninge, aproape că mi-aș dori un weekend sub pătură, cu ceai și cappuccino și cărți și filme și tenis (finalele de la primul turneu de mare slam al anului, Australian Open). Să fie un weekend clișeic, un weekend de mâță leneșă, care să zacă în cutia ei lângă sobă… E nevoie de astfel de weekend-uri, uneori cred că pentru ele s-a inventat iarna, iar eu m-am născut și locuiesc într-un loc în care vrem nu vrem, ea vine an de an… uneori mai devreme, alteori mai târziu…

65378_10151921657011342_557820690_nP.S. Această imagine mi-a indus o stare de nedescris în cuvinte… (New York)

sursa foto 1foto 2

12 comentarii

  1. Sa ai un weekend si o iarna cum iti doresti, lenese, calduroase, pufoase! Iar daca te incumeti sa scoti nasul pe afara, de-abia astept povestea aventurii :D

    1. Nu prea m-am încumetat pe afară. Mă rog, am iesit sâmbătă, ai putut citi cât de scurt a fost. Na, acuma e mai multa zăpadă și la noi, aș ieși la pozat măcar pe la mine prin sat, dar uite că e deja e intuneric pe cand ajung eu acasă. Să vad dacă pot remedia problema zilele următoare :D

  2. Eu nu ma omor dupa iarna, insa turele de munte in “sezonul alb” iti lasa imagini pe care sa le pastrezi vesnic in minte. In plus, orice oras e mai frumos iarna! :)

  3. Urasc ninsoarea asta, ma deprima :)
    Nici nu ninge ca in povesti, nici nu e primavara, e doar gri si rece!
    Din lista de articole am citit mai multe insa cea cu cartile din Italia mi-a placut mult. Ar fi super daca ar fi atatea si pe romana ….

    1. Da, din păcate nu sunt traduse în română și tot din păcate nu le găsești in librariile de la noi, trebuie să le comanzi pe site-urile din afară. OK, cateva titluri gasesti la Okian sau Books Express, dar putine…

  4. Un weekend minunat Bia. Acelasi sentiment il am si eu ca tine ca urmeaza un weekend fain chiar daca nu plecam nicaieri. Cat despre Australian Open si noi suntem fani, am vazut si meciul Simonei la 2 noaptea asa ca asteptam si finalele. Insa regretul mare e ca nu a ajuns Federer in finala. Era favoritul meu <3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.