Momente de… iarnă?!

Mijloc de ianuarie cu aproape 10 grade la prânz e o chestie pe care nu știu să o fi prins la Cluj vreodată (la Ineu poate, acolo e ceva mai cald chiar și iarna). Oricum nu miroase a iarnă și pe orice geam privesc văd doar soare și nori pufoși de primăvară.

af4a9c8c73b9510ac3f10e0131a0c0bd

Totuși, zilele sunt în continuare scurte, iar la orele când soarele e pe cer și cele aproape 10 grade în termometre, eu sunt în interior :) Așadar tot ca pe o iarnă percep această perioadă, chiar dacă orice știre despre starea vremii mă uimește bine de tot în ultima vreme. Iar serile, oh, da, serile tot de iarnă sunt, tot repede îmi vine să mă bag sub pătură cu ceva cald în brațe, tot de niște momente ca cele de mai jos am nevoie…

c3df9e8a4da4ed90ad08aed554aafafc1643a17bf42c5ef4dac6aa304d85a6302c7ca3eaa76ee8a1356fbbf30105db52

Voi cum vă prezentați în această iarnă făr’ de iarnă? Aștept “rețetele” voastre pentru o stare de bine pe vremea asta… ciudată :D

sursa foto 1, foto 2, foto 3, foto 4

22 comentarii

  1. Eu una, inca ma lupt cu un virus urat care mi-a “daruit” o bronsita, dar vad partea frumoasa din toata treaba asta: ceai cald, fructe, ciocolata, lectura si filme.

    Nici la mine nu este iarna si regret. Iarna tot as mai iesi din casa, dar pe o vreme ca acum, abia scot nasul pe usa :))).

    1. Cu virușii m-am luptat și eu cam de pe la inceput de octombrie pana la început de decembrie, mi-a cam ajuns, însă dacă vremea o tine tot asa, tare mi-e că îi voi lua iar :( Daca nu vine gerul, virusii nu mor, asa ca nu ma mir ca ai bronsita în ianuarie :( Take care! :*

  2. Eu îmi tratez starea le “hibernare” la sala de sport. :))) Nu ma deranjează deloc ca sunt 10 grade ziua, dim contra, daca ar tine-o tot așa pana in Martie, Aprilie ar fi perfect. Urasc frigul si iarna in general.

    1. Asta nu e rau, cu sala de sport zic, iti trebuie o rutina si pentru asta, recunosc ca eu niciodata nu m-am omorat cu sala, în schimb drumetii in aer liber sau chiar sport in aer liber ador sa fac, în timpul saptamanii însă… [pauză] :D :(
      Nici eu nu iubesc iarna si cele – 20 de grade, chiar nu, multumesc :)) Daaar, totuși am senzația ca mi-a dat putin organismul peste cap, ma simt foarte obosita (in parte sunt ca mai nou am o activitate ce ma solicita fizic cam tare), dar oricum 10 grade in ianuarie, pentru un organism obisnuit cu iarna în perioada asta nu sunt usor de dus… Poate ca sunt eu meteo sensibilă (sigur, nu poate) :))

      1. Daca iti amintesti, eu aveam scutire medicala de la ora de sport inca din cls a VII a LOL…. :)))
        Nici eu n-am fost o sportiva, insa aici am descoperit o sala foarte de agreabila, un grup in care m-am integrat foarte bine, cursuri extrem de “fun”..deci a devenit o rutina. Merg de luni pana vineri si e ca un drog :))

        1. Nu mai stiu :)) Da ce ziceau ca ai, de nu puteai fugi? :)) Iti era lene sa le schimbi în “treling” :))

          E chiar bine sa faci miscare, stiu, is putoare si io de multe ori, my bad :P

  3. Bia , nu cred ca esti singurica in starea asta…Mie mi-ar place sa fie zapada de aia sa scartaie sub talpi si ger de ala de ingheata pietrele , macar ar mai casapi virusii astia ce bantuie….Vad ca ma incearca si pe mine gatul…ceapa ei de treaba!
    In fine , eu fac asa : dimineata iau un mic dejun copios de-a dreptul , adica halesc doua sandwichuri , unt , somon afumat , sunca de Praga…ceva de genul asta , o cafea mare , si un bolisor cu ovaz (de ala nemtesc) 3 lingurite , o lingurita de miere poliflora , un pumn de miez de nuca si un pumn de fructe de padure congelate , plus totul amestecat cu jumatate de cutie de iaurt de ala gros grecesc ( de la Olympus).
    La pranz un sandwich si un mar , mai rontai o eugenia…beau mult ceai…cam 2-3 cani de ceai , din care 2 sunt cu ceai negru si seara o farfurie de ce am gatit , fara paine….stau cam doua ore , apoi fac o ora de zumba pe Wii , de cand termin imi tremura genunchi de parca as avea 90 de ani.
    Dupa asta mai beau un ceai , de la Auchan , Bon Nuit de numeste…si dorm neintoarsa , de am senzatia ca noaptea are doua minute!
    Hai ca am scris povestea vietii mele aici :))
    Cred ca sportul imbunatateste starea mentala…e benefic dansul.Cel putin pe mine mereu m-a remontat , indiferent cat de sub nivelul marii eram moral.
    Sa ai zile faine si ai grija la raceala!

    1. Mi-am luat și eu un ceai nou ieri, de la LIDL, Sir Edward Tea 4 Moments: Relax, abia astept să-l încerc azi… poate trec “iarna” mai bine cu el :))

  4. Filme, carti, blogareala, shopping (ca in perioada asta aici sunt soldurile de iarna!!!)…cam asta. In plus, iarna pe mine ma loveste talentul culinar si incerc mai multe prin bucatarie :)).
    Si pe aici e cald, desi nu e mai cald ca de obicei in perioada asta, asa ca nu mi se pare prea ciudat fata de anii precedenti. De zapada nu se pune problema, deci nu-mi ramane decat sa astept primavara.

    1. Bine că mi-ai amintit de solduri :)) Acum după 15-20 incep si la noi, n-am avut timp încă să trec prin mall-uri, dar nu e timpul pierdut :))

    1. Ce frumoooos!! Măi eu am început prost de tot anul de lectură, n-am terminat nicio carte încă, deși am început 3 :((

  5. Deşi afară miroase a primăvară (păsările ciripesc, vântul e de mai şi soarele e de prin aprilie), în casă miroase a iarnă: a ceaiuri parfumate, a cărţi răsfoite, a căldură şi-a plapumă pufoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.