And the winner is…

Îmi cer scuze că n-am reușit să mă mobilizez să public rezultatul concursului aniversar 5 ani de Bialog, în această dimineață, dar totuși, nu vreau să treacă ziua de azi fără anunțul promis…

Winner-copy

Așadar, ca de obicei, am numerotat comentariile valide (adică cele care au venit din România și cele care n-au făcut doar o urare, ci au și răspuns temei concursului), iar extragerea am făcut-o prin Random.org. Am fost 20 de comentarii valide, dar eu vă mulțumesc pentru toate cu inima întreagă. Aș fi dat un premiu pentru fiecare comentariu scris cu drag. V-am simțit aproape, foarte aproape și pentru asta vă promit concursuri noi în anul ce vine și sper ca ele să fie tot mai frumoase și cu premii mai atractive.

Norocul a căzut pe Loredana (frmshk), la numărătoare, numărul 8 în concurs. Nu mai știu dacă a câștigat ceva pe Bialog, dar dacă a făcut-o, oricum a fost tare multă vreme, nu? Sper să-ți placă să citești ceva despre Berlin (seria asta de ghiduri e preferata mea din toate câte există) și să te bucuri de acest mic cadou de Moș. Aștept adresa ta cât mai repede, iar pe voi ceilalți vă aștept la toate concursurile de aici și cu brațele larg deschise la toate poveștile din fiecare zi de… Bialog.

Sper ca Moșul să vă fi adus tuturor cadouri frumoase și dulci :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.