9 locuri și 9 rochii de vis pentru Revelionul 2014

Se știe doar că în noaptea anului nou, aduce noroc să ai bani în buzunare, să te afli într-un loc nou și să ai pe tine o ținută nouă în care să te simți nemaipomenit. Și pentru că până acum când am adus în vorbă Revelionul 2014 v-am prezentat numai cazări și destinații, azi am croit special un articol despre 9 ținute de neuitat și locurile în care le-aș purta. Domnilor, scuzele mele, doamnelor, să înceapă defilarea! :)

5208collage1. Revelionul la Milano mi se pare o ocazie nemaipomenită de a încerca un look relaxat, dar foarte modern, recomand o ținută cumva ștrengărească, dar sexy, pentru un oraș care și-a luat supranumele de capitala modei. Un oraș italian atipic, cere o ținută de revelion atipică. Eu aș încerca-o pe aceasta.

milan

2. Când mă gândesc la un Revelion la Paris nimic mai elegant nu-mi vine în minte ca fotografia de la jos. Poate părea cuidat, căci de multe ori am auzit că lumea asociază în minte Parisul cu roșul senzual sau cu negrul clasic. Însă pentru mine Parisul mereu a avut nuanțe de mov boem. Poate din cazuă că prima dată când l-am vizitat am avut câteva (multe) piese vestimentare mov în bagaj.

paris

3. Pentru foarte colorata Barcelona eu aș alege o ținută de Revelion într-o singură culoare. Nu știu exact de ce rochia verde, foarte scurtă și cu mâneci bufante m-a trimis cu gândul fix la Barcelona… poate pentru că mă văd purtând-o exact așa cu cizme, căci clima o permite.

barcelona

4. Și-ar putea cineva imagina un Revelion la Viena fără o rochiță de prințesă? A, nu, nu neaparat rochia largă și eventual pe cerc ci o rochiță diafană, finuă și care să ceară o tiară. Zău că la Viena orice țintă își cam cere tiara ei :)

viena

5. London baby! Foarte chic mi se pare un Revelion la Londra, all black, un little black dress code la o petrecere pe malul Tamisei și multă distracție în unul din cele mai elegante orașe din lume.

london

6. Un Revelion în Rusia, la Moscova nu ar fi niciodată perfect fără cea mai frumoasă rochie roșie din câte există pe lume. Tocuri foarte înalte și o haină de blană (ecologică), cam ca în Anna Karenina așa… În roșu în Piața Roșie, cu nasul și obrajii roșii de la frigul specific iernilor rusești. Ah, viață! ;)

moscow

7. Revelion în Singapore că tot am auzit că este la mare modă, mai ales printre cei care vor să sărbătoarească noaptea dintre ani la multe grade și la multe artificii căci doar sunt celebre cele de la Marina Bay. Rezervă niște locuri cu vedere la golf și îmbracă o rochie care să-i facă pe toți să uite de artificii ;)

singapore

8. În Amsterdam cred că fiecare ne dorim măcar un Revelion, din acela fără inhibiții :) Poate sunt vinovate informațiile despre viața de la Amsterdam, dar pe bune că aș încerca sentimentul măcar o singură dată în viață și zic să fie de Revelion în caz că poate deveni greu de ținut minte :)

ams

9. Oriunde la o petrece cu prietenii, în orice oraș din lumea asta mare!! Mi-aș cumpăra mâine dimineață rochița din imagine dacă aș găsi-o, din acest motiv am și lăsat-o ultima. Da, prefer rochiețele mai scurte decât mai lungi, în afară de rochia de mireasă și de cea de la banchetul din clasa a XII a (deh, la 18 ani crezi că rochiile lungi sunt creme de la creme), eu n-am avut altă rochie lungă și nici nu intenționez să îmi iau foarte curând una. Pentru Revelion voi opta mereu pentru o rochie de genul acesta, dacă situația o cere, bineînțeles, iar cel puțin prin orașele europene mă văd așa în orice noapte dintre ani sau poate numai dintre zile :)

party

25 comentarii

  1. si eu am purtat rochie lunga doar la nunta mea :). toate rochiile alese de tine sunt frumoase, dar daca ar fi sa aleg, as alege tot una scurta. cel mai mult imi plac cea mov (ultima) si cea verde (barcelona).

  2. Ei, toate bune si tare frumoase, fetelor dar…pentru una mai plinuta (nu mult, dar totusi!… :) ) si trecuta de prima tinerete, oare ce rochie i s-ar potrivi? Caci unde si-ar dori sa petreaca un Revelion strasnic, asta e usor de ales: Amsterdam. Chiar ar ramane un revelion “unforgettable”. :)

    1. Cu varsta e bine ca eu sunt de parere ca poti purta orice culoare si orice model la orice varsta… Iar cu silueta, le excludem pe cele care sunt foarte pe corp (nici eu nu sunt fanul lor ca nu am o silueta de supermodel, totusi) si raman cele tip A, care merg si pe siluete mai… generoase. Curaj fetelor, atitudinea poarta o rochie, nu o tipologie anume, stiți doar :*

  3. Eu aleg Revelion la Londra cu rochia de la Paris :) de poate?
    Cand te hotarasti sa mergi la Amsterdam, da un semn ca doar stam aproape :)

    1. Sigur că se poate, orice combinatie e permisa atata timp cat te simti bine :) Amsterdam va trebui sa mai astepte, sunt altele pe lista inaintea lui ;)

  4. Ehehe, Rusia-mi face cel mai mult cu ochiul, ar fi o treabă chiar spectaculoasă. Bine, n-aș zice pas niciunei propuneri de acest gen – la Milano chiar am fost o dată de Revelion, nu în rochie, ci bine înfofolită în piața Domului… Oricum, dacă chiar ar fi pe alese, cred că un Revelion într-un loc cald aș alege. Brazilia cam e pe primul loc. Dar nici Singapore n-ar fi chiar rău… :P

    Zi frumoasă, colorată!

  5. Tinuta pentru Bracelona este si pe gustul meu :). E faina tare! Dar nici cea pentru Londra nu-i rea. Si eu prefer rochitele scurte sau pana la genunchi, nu sunt o mare fana a rochilor lungi si nici nu cred ca imi vin prea bine.
    Cat despre locatii, toate sunt tentante si interesante, insa eu pentru revelion prefer ceva mai rustic. Ma stii doar, la gura sobei, undeva la munte, cu zapada, e perfect :). Insa in orice alt moment din an, de ce nu?

    1. Drept să-ți spun, nici eu nu-s adepta unei ținute de gen pentru Revelion, dar asta nu înseamnă că n-aș încerca mai ales într-o locație ca cele enumerate :*

  6. Eu am ales sa-mi petrec Revelionul in Sibiu si am ales o tinuta de pe IIANA.ro dar cred ca in oricare oras as fi ales sa-l fac tot in ea m-as fi imbracat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.