Bialog Cafe: povești, idei și oferte de vacanță

Mi-e frig și vreau canicula înapoi :)) Răsalaltăieri am băut două frappeuri cu gheață, alaltăieri m-a durut gâtul, ieri deja am trecut la cappuccino fierbinte, ca iarna :) Sunt puțin zgribulită și Doamne cum mă mai alină pozele voastre de la mare cu care ați umplut facebook-ul… În altă oridune de idei azi m-aș ghemui cu o carte în brațe, sub o pătură chiar dacă luni e deja 1 iulie. Până una/altă, aseară m-am ghemuit în brațe cu niște articole extraordinare despre locuri minunate, mi-am făcut un ceai și unele din aceste articole le-am ilustrat cu oferte de vacanță de la Tamicris Tours.

coffee-morning-mocha

Trawell și-a petrecut anul trecut vacanța în Italia și printre altele ne povestește despre ce să faci 3 zile la Veneția, un articol foarte pus la punct și foarte util. Mai ales dacă îți face și ție cu ochiul o vacanță în Italia.

Floriana Jucan, care scrie Dumnezeiește despre experiențele ei de călătorie, ne povestește despre Monaco: “Este barbatul iubit si neavut vreodata, raman femeia dorita si neatinsa nicicand. Sunt iubiri care te urmaresc toata viata. El este aceea. Dupa Madridul regal in care am petrecut Revelionul, am vrut sa vad daca iarna monegasca este la fel de magnifica precum vara.” Dacă nici după povestea asta nu vă doriți o vacanță pe Coasta de Azur… sunt dezamăgită :))

“Exista in lumea aceasta locuri de vis pe care nici nu ti le poti imagina si pe care, daca le-ai vazut, cu siguranta nu ai vrea sa le mai parasesti niciodata. Dar cum viata te va obliga intotdeauna sa te intorci la indatoririle tale, poezia lor va ramane de-a pururi in sufletul tau. Cine a ajuns in aceste locuri minunate va putea, fara indoiala, sa depuna marturie ca printre ele se numara si lacul Lugano.” Aici era cât pe ce să ajung acum când dădui prin Lombardia, deci articolul de la Daciccool a venit să-mi arate ce am ratat. L-aș putea recupera cu acest circuit :D

Și am încheiat așa, cu un tur culinar al Greciei, mai ales că e o oră când tuturor ni se cam face foame. Dacă vreti să degustatți la fața locului, vă invit la o listă luuuungă de oferte ce v-ar putea duce acolo, în Grecia mărilor albastre.

Mai puneți poze cu marea, vreau vara înapoi… :)

Sursa foto 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.