Let the Holidays Begin!

Mâine dimineață plec la Ineu!! Se fac 4 luni de absență totală de acolo și aștept nerăbdătoare să ajung “acasă”. Mă așteaptă un brad de împodobit, un bunic bolnav de văzut, o aniversare de sărbătorit, o mamă care, cel puțin în ultimele două săptămâni mi-a spus zilnic: “abia aștept să vii odată”, niște (mulți) prieteni cu care vreau să mă întâlnesc (pe unii nu i-am văzut de la Paște, pe alții abia din vară, dar oricum). Mă mai așteaptă niște cadouri de împărțit, un plic de deschis, bucuria de a sta din nou (pentru 2012) încă 2 săptămâni la Ineu, niște cartofi în coajă la cuptor (rugăminte specială pentru mâine când ajung) și nu în ultimul rând, multă bucurie printre ai mei (și eu când spun printre ai mei, nu mă refer la tot neamul ci la familia de câteva persoane și mulți, mulți prieteni).

Sigur că vă mai scriu și de acolo ca să Vă urez toate cele, să vă povestesc despre Anul 2012 în destinațiile lui, să vă vorbesc la cererea lui Lili, despre Felul meu de a călători (lui Lili îi urez drum bun că pleacă în vacanță tocmai în Maroc), eventual să rezolv Leapșa de la Kadia (că m-a mai cadorisit cu una scăpată din tolba Moșului, haha!) și poate cine știe ce Alte chestii frumoase se vor mai întâmpla în Vacanța de iarnă de la Ineu și din zonă, caz în care vă țin la curent. Oricum, despre ce nu apuc să vă vorbesc până ceasul bate 12 noaptea și trecem în 2013, vă vorbesc cu frenezie în anul ce vine, că doar tot aici vom fi dacă trecem de ziua de mâine, nu? :)

Mi-am propus să vă povestesc despre multe pe blog, până plec la Ineu, dar nu se potrivesc planurile de fiecare dată, a venit zăpada și am stat pe afară, am făcut lungi și plăcute sesiuni de shopping pentru cadouri, am terminat două cărți faine și am văzut la TV 3 filme nesperat de bune… și uite așa timpul a tăcut și a trecut. Azi mă voi lupta cu bagajele, deși am început de o săptămâna cred, să tot adun pe lucruri. Mâine dimineață va fi momentul în care îmi jur din nou că îmi voi cumpăra o remorcă pentru deplasările la Ineu sau cel puțin un portbagaj extern pentru mașină :)

Dacă nu mă apucă Euforia Sărbătorilor de iarnă de la 1 decembrie, de prin 20 sigur mă ia cu asalt pentru că ele bat frenetic la ușă. În plus, la niciunul din job-urile mele de până acum nu am lucrat în perioada 22 decembrie – 4/5 ianuarie, deci nu pot spune că am suferit vreodată că nu pot face ce vreau de Sărbători. Evident de când cu școala, am avut vacanță în vremea asta, de unde i-a rămas și numele de Vacanță de iarnă (mulțumesc Cui trebuie să mulțumesc că a fost așa și nu sunt frustrată de Sărbători ce trebuie petrecute pe baricade, la drept vorbind nu mi-ar plăcea DELOC să nu pot merge la Ineu sau în altă parte de Crăciun din motive de job, timpul ăsta magic nu-l poate cumpăra nicio monedă din lume).

Nu știu ce o să faceți voi, dar sper să aveți zile frumoase, pline de căldură sufletească, să vă bucurați de cea mai frumoasă perioadă a anului, să vă bucurați de cei de lângă voi și de tot ce aveți. Dar, după cum vă spuneam, lăsam alte urări pentru săptămâna viitoare.

Să aveți drum bun dacă plecați spre alte case sau alte zări, zilele acestea!! 

Foto

31 comentarii

  1. Prin Arad ajungi la un ceai? :) Eu maine dau o fuga in Szeged, la piata de Craciun; 22 si 24 voi lucra cate putin (2h zilnic), 25 liber, 26-28 lucrez normal si apoi plec la Budapesta. Ma intorc in 2 seara si din 3 tot program de lucru normal. Cred ca mi-as lua campii sa am liber 2-3 sapt in perioada asta. Niciodata nu am avut. Iar la facultate nu era exagerat de lunga vacanta de iarna :))
    drum bun sa ai!

  2. @Cristina: draga mea, nu știu dacă ajung prin Arad :) Dar dacă ajung te anunț :)
    Mulțumesc și spor la treabă și drum bun la Szeged și Budapesta! Să ai Sărbători minunate! :*

  3. @Cristina: să știi! cred că acesta este și motivul pentru care nu am rămas în Cluj de Sărbători, mai ales că amândoi suntem ineuani :D

  4. Sa-ti placa si sa n-ai nevoie de Colebil! (sau sa ai, dar sa-l iei la timp :D ). Eu-s animal de interior anul asta, stam pe loc ferecati in hruba si serbam apocaliptic :D. Dar am zarit un sah monumental pe FB (de fapt ideea e monumentala) si zic ca va fi vesela sarbatorirea :P
    Din nou, sa te distrezi …ca si cum maine ar fi ultima zi :P. Oops…maine e ultima zi. Trebuie sa ma duc sa-mi spanzur iepuroii in brad! (eu am hotarat ca serbez apocalipsa, eu gatesc – ceea ce e deja apocaliptic -, am sa fac o paine asteroid).

  5. @Vladimir: o Doamne, mai repede de cărbune medicinal :))
    Auzi cică nu “pușcă” pe calendar Apocalipsa în România că România e în urmă cu 100 de ani :))) (mda, ultimul banc în materie de sfârșitul lumii) :P

  6. Esti norocoasa ca n-ai lucrat in perioada asta. Mi se pare perfect asa.
    Eu iti urez drum bun draga Bia, sedere placuta acolo si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi! :*

  7. @Larisa: și mie, în plus randamentul este spre zero, o pot confirma cei care lucreaza in perioadele astea (exceptie medici, pompieri, reporteri, mă refer la cei cu munci de birou ori cercetare ori economie etc). Eu nu sunt deloc de acord nici cu programele supermarket-urilor, lucreaza oamenii aia săracii ca nebunii și în Ajun și a doua zi de Crăciun, e criminal… în fine…
    Mulțumesc frumos de urări! Sărbători de vis și vouă :*

  8. Eu lucrez in 23 pana la 4.30 dimineata dar in 24 tot fug pana la mami sa mananc traditional si sa fiu cu ei. Ne intoarcem in 25 seara in Sibiu si ne bucuram de vizita parintilor iubitului meu. Acum ma gandeam ce sa imi doresc de Craciun? Zapada ca-n povesti sau drum liber sa nu ramanem blocati pe Valea Oltului? Oricum va fi sa ai drum bun si sarbatori minunate alaturi de cei dragi!

  9. @Ramona: îmi pare rău că ai așa program încărcat, dar tot mă bucur că mergi să fii cu ai tăi :) Îți urez, Sărbători așa cum îți dorești :*

  10. Have fun acasa! :) Eu nu merg la Galati iarna asta.. vin ai mei aici la noi.. Maine ne strangem sub brad si vedem ce ne-a adus mosul :P

    Anyway, iarta-ma ca poate sunt indiscreta… dar cu ce te ocupi de zici de scoala? Esti cumva profesoara? :D

  11. @Alexandra: mersi, să aveți parte de voie bună și să vă aducă Moșu ce doriți :* Am fost doctorand până anul acesta, de aceea ziceam de scoală ;) Nu-s profă… încă :))

    @Vienela: mulțumesc la fel din tot sufletul :*

    @Aliceee: te pup și mulțumesc la fel ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.