13 idei (soluții) pentru Revelionul 2013

Nu mă întrebați când a trecut 2012, dar mai avem din el o lună și jumătate. O lună și jumătate ca să ne gândim cum întâmpinăm anul 2013, pe care pun pariu că toți îl vrem mai bun și mai generos, asta făcând abstracție că poate 2012 a fost destul de bun și de blând cu noi. În plus, cred că fie și la mișto, toti ați fost întrebați “ce faceți Revelion, anul acesta?”. Nu e o întrebare față de care am o mare simpatie, dar uitându-mă în urma mea mereu văd nopți frumoase de Revelion, fie că au fost petrecute undeva departe de casă și de țară, fie prin țară dar departe de familie, fie chiar acasă, dar niciodată în pijamale, fie între prieteni, fie inedit, fie foarte comun, însă toate, TOATE au avut ceva special și în același timp… festiv…

Azi e 13 noiembrie și mi-am dat seama că pentru anumite idei de petrecere este destul de târziu de făcut planul. Pentru altele însă e numai bine, cert e că știu cu siguranță că fiecare va petrece după pofta inimii. Azi, ca să rămânem în ton cu numărul 13, dar și pentru eu îl consider un număr norocos nicidecum unul cu ghinion, vreau să vă dau 13 idei de a petrece Revelionul următor. Unele sunt inspirate din ceea ce am făcut eu de Revelion de-a lungul anilor, altele sunt idei din auzite, altele sunt doar idei ce se cer verificate, dar altele pot fi idei ca soluții de moment.

1. Revelionul în călătorie

Nu puteam să nu încep cu el căci este de departe cel mai popular printre ai mei amici. Este însă și Revelionul pe care dacă nu-l plănuiești din timp ai toate șansele să-l ratezi, căci include bilete și rezervări, deplasare și bani de buzunar, trasee și organizare. Eu am petrecut două Revelioane așa: Budapesta 2011 și San Marino 2012. Au fost de departe cele mai interesante Revelioane ale mele, dar și destul de obositoare și de solicitante. În plus oricât ai vrea să eviți aglomerația, nu prea ai cum, de Revelion e aglomerat peste tot și ai toate șansele ca în aceste escapade să dai mai mult de turisți decât de călători. Iar prețurile nu sunt dintre cele mai mici în aceste perioade. Totuși, eu dacă aș avea bani la discreție și ceva mai multă detașare față de casa părintească, mi-aș petrece fiecare Revelion în alt colț al Pământului.

2. Revelionul acasă cu familia

Din cele 27 de Revelioane ale mele, cele mai multe au fost petrecute așa și ele îmi sunt cele mai dragi. Militez pentru faptul că un Revelion acasă nu înseamnă somn de la ora 22, sau împărțirea pijamalelor imediat după celebrul LMA!. Pentru mine Revelioanele acasă sunt încărcate de festivitate și de emoție. Eram cu ai mei, primeam prieteni de familie cu LMA!, luam masa de Anul Nou imediat după miezul nopții. Aveam șampanie de fiecare dată, și salată de bouef și fripură și muzică și căldură sufletească și bucurie. La miezul nopții ieșeam afară să auzim clopotele și artificiile ce brăzdau cerul de la alte petreceri din oraș. De cele mai multe ori sporovăiam cu ai mei, ne uitam la TV și uneori pe băteam pe telecomandă și de cele mai multe ori sfârșeam a ne uita la Varietățile nemuritoare de la TVR, (cine nu-și amintește de ele?) mai ales imediat după 1990 :) Adormeam cel mai repede pe la 5 sau chiar 6  dimineața. Era frumos și niciodată plictisitor.

3. Revelionul în grupuri mici de prieteni

Și astea sunt foarte pe placul meu. Am câteva la activ și m-am simțit atât de bine de nu-i adevărat. Am făcut Revelioane în 4, 6 ori 8 și a fost nemaipomenit. Un grup mic de prieteni îți ofera intimitatea unei petreceri senzaționale, dar și posibilitatea unui Revelion ieșit din tipare. Nu necesită garderobă simandicoasă și dădătoare de disconfort și în plus încheagă relațiile bine de tot. Noi ne-am strâns câțiva ani pe la diverși pe acasă, ascultam muzică, mâncam, jucam diverse jocuri, vorbeam până la epuizare, dar cel mai important râdeam să ne ajungă pentru cel puțin doi ani. Eu îmi amintesc cel mai adesea de Monopoly și de Mimă, două jocuri care oferă bună dispoziție garantată.

4. Revelionul la bunici sau la rude la țară

Nu am petrecut așa un Revelion din copilărie și îmi aduc aminte de cel mult două astfel de Revelioane și asta pentru că eu nu prea stăteam la bunici. Dar nu este ceva aiurea. În plus bunicii mereu te primesc cu brațele deschise și o astfel de seară/noapte cu ei va fi cu siguranță o amintire de neuitat pentru toți. Poate unii aveți noroc de bunici din zone ale țării unde tradițiile încă se păstrează, deci așa un Revelion va fi peste toate de poveste și total neobișnuit. Toată lumea se va da peste cap și va întrece măsura cu mâncarea bună, cu poveștile din copilărie, cu gura sobei și mai ales cu o cădură sufletească rar întâlnită.

5. Revelionul la restaurant sau la o petrecere mare organizată

Nu se numără printre preferințele mele. Automat un astfel de Revelion vine la pachet cu o ținută obligatorie și cu oameni pe care nu-i cunoști. Vine cu fițe și figuri care mie nu-mi prea plac, vine cu meniu și mâncare care poate nu-mi place, vine cu muzică care nu mă face să simt nimic, vine cu gălăgie și vine cu stres și oboseală maximă. Iar amintirea e cea a unei seri în care am stat la masă, am mâncat și eventual am dansat ca să nu zică lumea că-s antisocială, deși mie chiar îmi place să dansez, dar numai dacă mă simt bine. Cu toate acestea, varianta asta de Revelion este cea mai des întâlnită, am experimentat o singură dată și toate temerile mi s-au adeverit. Însă, dacă vă doriți un astfel de Revelion vedeți că și aici trebuie procurat bilet din vreme.

Foto

6. Revelionul la piscină

Acu’s ceva ani o prietenă și-a petrecut Revelionul astfel și mi-a spus că a fost frumos. Ținuta a fost costum de baie, iar mesele au fost aranjate pe marginea piscinei, acoperite desigur. S-a lăsat cu șampanie, înnot, bălăceala și îmbrățișări în ținute sumare, dar atmosfera a fost plăcută. Nu prea mă văd luând masa de Revelion în halat de baie și papuci de casă, cu părul ud (care nici uscat nu stă decât cum vrea el și îmi strică multe poze) și poate rimelul scurs, dar poate nu-s eu foate deschisă la nou. Știu însă că la fel cum poți petrece un Revelion în vârf de munte sau chiar la SPA, la fel merge și unul la buza piscinei. Vedeți că sunt firme, dar mai ales hoteluri cu piscină acoperită care organizeaza un astfel de Revelion. M-ar tenta pentru ineditul situației, dar pentru altceva… chiar deloc și cu singuranță ar fi once in a lifetime.

7. Revelionul în tren sau alt mijloc de transport

Știu că se organizează Revelioane în trenuri, dar eu mă refer aici la un Revelion care întâmplător te-a prins în tren sau avion. Ce faci? E chiar așa de rău? Nu aș prea crede. Poate ești în drum spre un loc al viselor tale și numai așa ai avut zbor. Uite eu aș prefera această varinată dintre multe altele. Ar fi acel Revelion despre m-aș referi în felul următor: “mai ții minte când mergeam spre…(fill în the blanks) și ne-am petrecut Revelionul în tren/avion”? N-ar fi mișto?

8. Revelionul de unul singur

Nu cred că e foarte plăcut, dar se întâmplă. Sau mai bine zis, se poate întâmpla. Zic să nu ne luăm de cap și… să gândim ce am putea face în această situație. Până la urmă nu e un capăt de lume. Eu cu siguranță aș face un maraton de filme, cam tot ce nu am apucat să văd în timpul anului. Mi-aș programa să termin o termin o carte, dacă se poate una care îmi place la nebunie. Aș avea neaparat șampanie, aș vorbi la telefon cu toți ai mei, probabil asta ar dura destul de mult deși nu aș vrea să le stric Revelionul și musai aș ieși la o plimbare înainte și după miezul nopții. Cred eu așa, că noaptea mi s-ar părea cam scută pentru tot ce mi-am propus.

9. Revelion în centrul orașului tău

Dacă te prinde finalul de an la tine în oraș și consideri că e anost și nu-i nimic de făcut, aș zice totuși să dai o șansă Programului special din centrul orașului. Sigur se vor pune la cale câteva concerte, focuri de artificii și în plus niciodată nu știi cu cine sau pe cine poți întâlni acolo. Se poate să începi Revelionul solo și să-l sfârșești undeva la o petrece de pomină cum n-am mai trăit în viața ta. POate nu-i așa de rău să te lași surprins de situație, nu?

10. Revelionul în club

Uff, nu e nici asta o varianta pe care să o îmbrățișez cu căldură, dar mulți tineri văd în varianta asta o sursă nesecată de inspirație și își petrec Revelionul an de an, de ani buni pe acest sistem. Nu-i judec, chiar nu, dar mie una nu mi se potrivește. Totuși sunt sigură că există dintre voi care îl preferă. Deci, Have fun sus pe cub :) (glumesc) ;)

11. Revelionul la job

Asta doare, cred, dar să nu uităm că există job-uri care te țin acolo și nu contează că e Crăciun, Revelion, zi sau noapte. Poate ești medic, polițist sau pompier, poate ești gardian, asistent medical, sau ospătar, barman, pilot ori căpitan de vas, ori ai altă meserie care te solicită în momente în care sunt obsolut convinsă că ai vrea să fii acasă cu ai tăi măcar, dacă nu cumva la vreo petrecere. În acest caz cred că poți avea o seară agreabilă cu colegii și dacă situația o permite, poate puteți lua masa de Anul Nou împreună, măcar atât, pentru a face seara mai frumoasă. Dar pe lângă asta, știați că sunt firme sau instituții care organizează petrecere de Revelion pentru angajați? V-ați petrece Revelionul cu colegii sau ați simți că îi vedeți destul tot anul aproape zi de zi? Sau mai fain, ați petrece Revelionul cu șefii? :)

Foto

12. Revelionul în doi (romantic sau nu)

Revelionul în doi mi se pare frumos, deși nu l-am petrecut niciodată așa. Poate ar trebui să o fac, până nu mă trezesc că suntem 3 și nu mai am cum :) Mi se pare o idee geniala, dacă nu ai chef și nici bani de nimic altceva. Eu îl văd cam așa: gătim împreună, cină romantică și/sau baie romantică (sau cum vreți voi să-i ziceți), film neaparat romantic (mai puteți băieți?) Miezul Nopții pe balcon, cu șampanie (deși mai citeam de curând o variantă, dar poate ne citesc minori, deci tac), masa de Anul Nou Festivă în mijlocul sufrageriei, în resul serii program de voie (neaparat romantic) sau poker pe dezbrăcate… Hai că poate am luat-o pe ulei, dar să-mi ziceți măcar dacă v-am dat idei :D

13. Se poate fără Revelion?

Eu una zic NU. De ce nu l-ai celebra? Să fim serioși, nu pot crede că te deranjează atât de tare? Dar mai sunt și oameni cărora nu le pasă. Se culcă ca în fiecare seara și când se trezesc li se pare că nu s-a întâmplat nimic. Am întâlnit persoane care spun: “e numai o seară” ori “de ce să mă obosesc așa pentru un moment care nici măcar Sărbătoare religioasă mare nu e?”, sau cel mai des întâlnit: “Revelionul e consum de bani și energie, mie când mi-e somn mă culc, iar a doua zi o iau de capăt, ce atâta petrecere?”. Ați întâlnit și voi astfel de oameni, nu? Ce părere aveți?

Acestea fiind spuse, voi ce planuri aveți de Revelion sau mai bine zis, aveți planuri, obișnuiți să le faceți din timp sau găsiți ceva de ultim moment pe 30 decembrie? Mie mi s-a întâmplat, de aceea întreb, iar anul acesta cred că vom merge din nou la Ineu să îmbrățișăm varianta numărul 2 sau 3 :)

31 comentarii

  1. De mult timp cochetez cu ideea unui Revelion in tren (sau oricum, un Revelion care sa ma prinda intre destinatii). Cred ca e un imbold excelent pentru a-ti petrece un nou an “pe drumuri” si, desi nu ma consider cea mai superstitioasa persoana, am constat ca dorintele puse in pragul unui nou an iti raman cumva fixate in subconstient, sansele ca ele sa se indeplineasca crescand proportional.

  2. @Izabela: mă bucur să aud asta, în plus și eu zic la fel: nu-s superstițioasă, dar dorințele alea de la 12 fix intre ani mă motivează bine de tot ;)

  3. Interesante ideile :)…Ultima cade prima si mie mi se pare putin ciudat sa nu sarbatoresti deloc.
    Noi deocamdata nu avem planuri exacte pentru Revelionul asta, ne gandim inca :p.
    In club, restaurante sau la petreceri mari organizate n-am sarbatorit niciodata, nici pe mine nu ma atrag fitele, pretentiile, prefer mai degraba ceva mai modest, dar apropiat, cald, placut, gen o petrecere mai micuta cu prieteni dragi.
    Am petrecut odata si in strada, in Piata Constitutiei, in Bucuresti si a fost foarte tare, chiar unul dintre cele mai faine revelioane,desi nu ma asteptam, mi-a placut la maxim, in ciuda celor -20 de grade din acea noapte :)).
    Dar in principiu, mie imi place cel mai tare sa petrec revelionul la munte, cu cativa prieteni, dar ar merge si in 2, cu zapada muuulta obligatoriu :)), voie buna, vin fiert…
    Asa la categoria “vise indepartate”, ar fi pe lista un revelion pe plaja de la Rio de Janeiro, in slapi si costum de baie :))….

  4. eu sincer nu stiu ce fac, probabil cu prietenii (planuiau ei ceva,la o cabana, ma indoiesc ca va iesi ceva, om vedea). un lucru e sigur- nu va fi la munca :)))) am petrecut atatea revelioane la munca…am deja-vu-uri :)))

  5. @Larisa: uite eu la munte nu am petrecut Revelionul niciodată, poate și pentru că nu mă pricep la sporturile de iarnă, dar și pentru că frigul nu e ceva cu care să mă obișnuiesc rapid, doar știi cât iubesc eu vara, la nebunie, așa că oriunde ar fi Revelionul, cald să fie… și în suflet și în atmosferă :))

    @Miky: pai la ce job ai avut tu, cu live-uri și din astea, cred că au fost câteva Revelioane de pomină la job, nu? Ai transmis din Piața Constituției? De la artificii? ;)

  6. Deci , sa o luam sistematic , da? :))
    1.Nu am avut parte.
    2.Oooo , aproape 95% din viata mea , numai de astfel de Revelioane am avut parte.
    3.O data…si nu erau prietenii mei…asta e! :|
    4.Oooo , daaaaa….la bunica mea in Moldova ,eram aproape adolescenta si a cuprins si traditiile de Craciun.Daca imi amintesc si la varsta asta de el , iti dai seama cat a fost de bestial si grozav! :D
    5.Mdap , am avut parte si de asta , o data , insa eram tanara si nelinistita si in grup mare de persoane , deci nu a simtit cum ai simtit tu.
    6,7. NU
    8.Da. :( Dar daca socot pe fimiu ,nas putea spune ca era singuratate , chiar daca el era bebe.
    9.Da , de vreo 3 ori , in Piata Operei :D
    10,11,12. NU
    13.DA , categoric DA. :D Eu sunt una din persoanele ce considera evenimentul un mare fas si mult zgomot pentru nimic. Sorry! Nu vreau sa fiu contra si nu te contrazic , Bia , insa experienta mea visa-vis de Revelion nu e una tocmai placuta si mi-a intarit convingerea ca este o alta sarbatoare.Poate ca nu stiu eu sa ma distrez , insa recunosc ca inca din adolescenta party-urile alea de “nu-s ai mei acasa” nu mi-au placut. Mda , cam asta este! :D

  7. @Ana: nu e vorba de contrazis Doamne fereste! și nici nu am eu nicio treaba daca tie asa iti place, poate ai motivele tale nu-i o catastrofa :)
    In alta ordine de idei, 8 nu se pune daca erai cu Alex fie el si un Bebelus :D Orice ai alege pentru acest an iti doresc sa ai parte de o noapte pe cinste! Te pup :*

  8. Foarte probabil vom face o vizita la ai mei, vom manca si noi ceva si vom dormi. La fel de probabil va fi sa lucrez toate zilele cate 12 ore, sa apuc sa-mi mai organizez siturile si alte chestii. Sunt dintre cei care nu dau pe spate de emotie, e o zi mai speciala, dar e totusi doar o zi :D

  9. @Dojo: te inteleg și la ce vremuri prindem cred că mulți vom fi ori acasă, ori undeva între prieteni putini și buni ;)

  10. Intru și eu în clubul celor care nu pun mare preț pe Revelion. Pentru mine e prilej de sărbătoare doar pentru că am zile libere și pot să mă plimb mai mult, să vizitez bunicii, rudele, să extind o mini-vacanță. Dar “noaptea dintre ani” nu e clar genul meu.
    Într-un an, acum muuuți ani, am citit Căpitan la 15 ani :)), în alt an am adormit pe la 1, am fost și în stradă la Revelionul aderării, pe bloc să văd focurile de artificii (da, asta a fost impresionant), la un concert Bregovic la Belgrad (profitam de zilele libere și am petrecut o săptămână acolo, întâmplător am dat de concert). Și da, în ultima vreme suntem doar 2 “la cumpăna anilor” (=)) mă amuză teribil expresiile astea) și e foarte bine, ne facem program de somn sau nesomn, mâncat sau nemâncat, decizii de ultim moment. Și e tare bine așa!

  11. Mi s-a intamplat de cateva ori sa imi fac planuri cu trei luni inainte si sa le schimb in ultima clipa, asa ca prefer sa ma pregatesc pentru revelion pe ultima suta de metri. :))

  12. Noi am făcut revelionul în doi, că toată lumea trăgea de noi în toate părțile. Așa că fiecărui grup i-am zis că mergem ”la ăialalți” și am petrecut doar noi cum am știut mai bine :D.
    Și a fost frumos! :)

  13. Mi-au placut expunerile tale:D In multe ma regasesc, mai putin cel cu munca :D Anul asta habar nu am ce voi face de revelion si oricat de mult mi-as dori nu am inspiratia necesara sa ma gandesc ce voi face de revelion:D

  14. @Mirina: da și pe mine mă amuză teribil formulările referitoare la Revelion. noi cel mai mult au fost la Ineu, fiind amândoi de acolo și inevitabil nu am putut petrece niciodată în doi, dar tot nu mă las și odată o să plănuiesc așa… :D

    @Vienela: să știi că uneori planurile făcute din vară chiar pot să nu se întâmple, ideea fiind aceea că multe se pot schimba în câteva luni, totuși am prieteni care de câțiva ani merg în Austria de Revel și mereu își fac rezervările de prin august, până acum nu s-a întâmplat să le rateze :)

    @Oana: bună asta: ” fiecărui grup i-am zis că mergem ”la ăialalți” și am petrecut doar noi cum am știut mai bine” tre să recunosc că am învățat ceva :))

    @Cris-Mary: mulțumesc draga mea, lasă nu te stresa, până la urmă o să găsți voi ceva interesant și relaxant de făcut :*

  15. In nici un caz nu ma “deranjeaza” Revelionul, e o seara frumoasa , minunata- pe care am petrecut-o in ultimii ani in calatorii dar acum cred c-o sa stam amandoi acasa
    Mi-ar place sa fie si familia mea din Ro aproape dar nu se poate

  16. Mi se rupe atat timp cat e sarbatorit in vreun fel. Prin asta eu inteleg mancare buna si mai deosebita si, oameni suntem, bautura buna. Daca am astea poate sa fie si in pat si in Antarctica, imi e tot una.
    Altfel, nu, eu nu prea fac planuri. Daca vrea femeia mea pe vreundeva, sigur, cum nu, ne ocupam. Daca nu vrea (mai bine! mai bine! yay!), stam acasa. Eu n-am dorinte in ce priveste seara de revelion in afara de cele de mai sus.
    La mine in tara seara de Revelion e foarte importanta insa. Fiindca atunci se dau cadourile de Craciun (craciunul pravoslavnic e in Ianuarie). Cum noi sarbatorim si Crciunul pravoslavnic e tare placut de Revelion intotdeauna (mereu primesc vreo jucarica de jucat cu ea).
    Desi daca stau sa ma gandesc absolut sincer, primul, ala in strainatate, mi se pare cel mai nasol. Sa stai la un restaurant cu alti netoti pe care nu-i cunosti, cuminte pe scaun, cu un spectacol absolut oribil? Yak! Sau, mai crunt, sa te duci prin oras si sa faci frigul impreuna cu gloatele de betivi, iar apoi cand ajungi unul dintre ei sa trebuiasca sa te taresti spre hotel (in stresul femeii evident) si sa-ti fie rau in camera de hotel? Uber nasol, zau asa! :)). Clar mie imi place in orasul unde locuiesc sa-l sarbatoresc. M-am decis! Nu in casa. Dar in orasul de rezidenta sau unde am o casa a mea.

  17. Eu mă număr printre persoanele care urăsc toată tevatura de Revelion :D Cu toate astea, apreciez sărbătoarea datorită zilelor libere care vin la pachet. În ultimii doi ani am profitat de aceste zile pentru nişte mici escapade, dar fără să sărbătoresc clasic, cu şampanie şi chestii de genu’.

    Anul trecut, de exemplu, de Revelion am dormit buştean, după ce toată ziua fusesem la plimbare prin Barcelona. Şi a fost foarte plăcut :)

  18. @Hapi: da, și pentru mine e important ca familia să fie aproape, foarte important :)

    @Miki: ei, hai cum bleah? doar are succes Revelionul lui Vanghelie :))

    @Vladimir: ai surprins esența “Mi se rupe atat timp cat e sarbatorit in vreun fel!!” :)) Mi se pare corect ;) Pe lângă asta tu ești cam răsfățat să primeși cadouri de Crăciun pe toate stilurile :D

    @Andra: poate că este o agitație cam mare, dar mie îmi place, chiar dacă stau acasă tot nu pot vedea seara respectivă ca pe o seara oarecare :)

  19. Bianca, eu sunt de fapt o victima! :D. Trebuie sa ma lupt ca sa-mi fie respectate drepturile civile privitoare la conservarea culturii nationale! :)) Si crede-ma e greu cand lupta asta a mea pentru Craciunul strabun merge in paralele cu cealalta cruciada draga inimii mele si anume campania de militare pro ateism fanatic! Cumva lumea nu ma ia in seama.. si e greu :P

  20. Uite ca mi-ai amintit ca a fost un an in care am facut revelionul in tren. Nu pentru ca am vrut, s-a intamplat sa merg la Brasov, la niste prieteni care au facut la ei acasa petrecerea, nu mi-a placut si am plecat :D Atat de simplu. Dar cel mai fain de pana acum a fost totusi pe strazile Vienei. In rest, nu ma apuca agitatia asta de Revelion :) prin urmare, habar n-am ce voi face si nici nu stau sa ma gandesc la asta :D va fi o surpriza, una frumoasa, desigur, si pentru mine :))

  21. @Vladimir: :)) da este dificil să susții două cauze contrare, mai ales când una îți aduce argumente deștepte și cealaltă cadourile mult dorite :))

    @Mira: pe bune? și uite cum ceva ce putea fi prost se transformă într-un Revelion inedit “P

  22. Am ajuns aici de pe blogul lui Claudiu Constantin. Am luat si eu lista la rand si pot sa spun ca mi-am dat seama ca le-am incercat pe toate, inclusiv cea intr-un mijloc de transport, desi era un taxi, insa din pacate nu mai tin minte nici unul din revelioanele petrecute cu bunicii pt ca aveam mai putin de 4 ani si nu am amintiri de dinainte de aceasta varsta, plus ultima varianta fara sarbatorire s-a intamplat efectiv accidental pt ca desi eram in familie, am adormit bustean pe la ora 22 si mama mi-a zis a doua zi ca i-a fost mila sa ma trezeasca, asa ca nu stiu daca se pune daca nu a fost ceva intentionat !

  23. P.S. Parintii mei, ambii recent pensionati, sunt mari fani ai sarbatoritului Revelioanelor, fie cu prietenii, fie in varianta de mese organizate, fie in familie, chiar si ei doi singuri uneori, si respecta cu mare disciplina programul de a nu se duce la culcare inainte de ora 5 dimineata ! Zau, tare as vrea sa am si eu constiinciozitatea lor pe masura ce inaintez in varsta ! Dar ei au fost ff harnici, au si muncit toata viata, tata inca de pe la 17 ani in paralel cu scoala, mama si ea si-a luat serviciu imediat cum a terminat scoala si nu cred ca si-au luat vreodata nici unul din ei vreun concediu de boala nejustificat, se duc si la vot de fiecare data, efectiv nu sunt deloc lenesi si chiulangii si oarecum je m’en fiche-isti ca destul de multi (dupa parerea mea) din generatia noastra. Vezi, daca ma trezea mama atunci cand m-a lasat sa dorm de Revelion asa din presupusa mila, (desi cine stie, poate voia si ea sa se relaxeze singura cu tata fara sa ma aiba pe mine pe cap si in seara aia), poate as fi fost si eu azi mai putin rasfatat, si nu as fi lasat pe ultima clipa planificarea petrecerii revelionului 2012-2013, cum am tins sa fac in ultimii ani.

  24. @Rudolph Aspirant: eu cred că de la ai mei am moștenit treaba cu sărbătoritul Revelioanelor în acest fel, nu știu exact de câtă conștiinciozitate dau dovadă, dar ideea este că nu vreau și nu mai pot să “sar” un Revelion :)
    Orice ai alege, să ai un Revelion frumos, pe placul tău :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.