Bialog Cafe: Azi servim ice coffe, vacanţe şi cărţi

Cred că este momentul pentru o nouă întâlnire la cafea, fie că sunteţi acasă în vacanţă, plecaţi în vacanţă, la serviciu, în pauza de masă, în vacanţa de vară de la şcoală sau în orice condiţie în care vreţi să uitaţi de căldura înăbuşitoare de afară. Nu ne-am întâlnit de mult la un nou bialog cafe şi de fiecare dată când constat cât a trecut de la ultima întâlnire de acest gen îmi spun: “de ce nu le arat eu prietenilor mei de aici, mai des, articolele sau blogurile pe care le descopăr pur întâmplător şi le răsfoiesc cu drag?”…

Aşa că azi, vă chem la o întâlnire uşoară, aşa cum nicio zi de luni nu poate fi, indiferent ce ai face, să discutăm sau mai bine zis să vedem şi să citim ce fac alţii, ce văd alţii, ce citesc alţii, pe unde umblă şi ce ne recomandă. Eu vă recomand cu mare drag toate aceste articole alături de o cafea cu muuuultă gheaţă şi miros… de mare. Cine e la mare, mâna sus!!! :)

Întâi ajungem cu Melissa Martin pe coastele scăldate de mare ale Italiei, într-un blog pe care răsfoindu-l vom simţi briza mângâindu-ne faţa: Italian Allure.

Apoi primim în dar de la Avantaje o vacantă de vară la ţară, pe care sper să o privim cu inima deschisă…

Pentru cei care pleacă în vacanţă cu maşina, apropo.ro are câteva sfaturi pe care ar fi bine să le citească :D

Iar ca să ne distrăm puţin, clopoţel.ro ne propune un test haois: Unde ar trebui să pleci în vacanţă? Anunţaţi-mă şi pe mine ce v-a ieşit :)

Şi staţi că nu am terminat, am şi nişte recomandări referitoare la ce aţi putea citi în vacanţă sau pur şi simplu cu o ice coffe în faţă, la o terasă cochetă de la voi din oraş:

Lecturi de vacanţă

10 cărţi de luat în vacanţă

9 cărţi de suflet, de citit în vacanţă

Cele mai amuzante cărţi de citit în vacanţă

Top 10 cărţi de citit în vacanţă

10 cărţi pentru vacanţa de vară

Şi încheiem aşa, cu 20 de lucruri pe care să le faci pentru a nu te plictisi în vacanţă… şi cu o revistă de care de ieri nu mă mai satur: Italia! Magazine ;)

Foto

Dragilor, şi pentru că am văzut că mulţi deja aţi plecat în vacanţă, vreau să vă urez tuturor o vară frumoasă, să nu vă abandonaţi în acest timp blogurile (de tot, doar ştim că asta este o consecinţă des întâlnită, a plecatului în vacanţă), să ne povestiţi cu drag şi dor lucrurile frumoase care vi se întâmplă şi nu în ultimul rând, să staţi pe aproape căci voi organiza cât de curând un mic concurs în care puteţi câştiga ceva pentru vacanţa voastră, de acum sau de când va fi să fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.