8 Biblioteci cu stil

Cât de ciudat o părea nu prea îmi pasă, dar pentru mine bibliotecă nu e cea mare din centru sau aia de la şcoală/liceu/facultate ci camera aia de la mine de acasă unde am avut grija să strâng cărţile de-a lungul vremii, unde mai ales iarna pot sta tolănită într-un fotoliu, cufundată într-o pătură groasă cu un ceai aburind pe o măsuţă de lemn şi cu o carte în mână…. Bineînţeles că doar în visele mele există acest spaţiu, căci în două camere la bloc aşa ceva n-are cum să existe… şi nici la casă, foarte rar găseşti o cameră pe care o sacrifci doar pentru cărţi şi plăcerea lecturii.

Dar ştiu că mai sunt din ăştia ca mine. Adică cei care, puţinul spaţiu pe care îl au l-au împânzit cu volume preţioase, adică cei care au tot rearanjat rafturile cu carţi precum un programator instalează şi reinstalează sistemul de operare de la calculator sau face curăţenie pe hard (des şi foarte des), adică cei care tânjesc după un loc pentru cărţile lor şi pentru ei ca cititori pătimaşi, un loc al lor şi numai al lor.

Şi mereu când mă lovea damblaua şi îmi doream chipurile să reamenajez “biblioteca” mă puneam la căutat fotografii cu spaţii stilate şi utile. Astfel că am strâns la mine pe hard, vreo 8 fotografii, pe semne, cu cele mai mişto biblioteci de care am dat… Vouă care vă plac?

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

5 comentarii

  1. Mie imi place a treia biblioteca de jos in sus…cea care are copacul la geam…mi se pare o camera foarte intima…mi-ar place sa o casa cu o astfel de camera speciala! :)

  2. Daca imi doresc ceva foarte mult e sa am o biblioteca cu stil, bucataria e pe locul doi acum… restul casei sa fie al celorlalti, numai biblioteca sa fie a mea… si la fel de frumoasa ca cele din imagini. :)) Superbe!

  3. Prima si a doua imi plac mie. Prima are canapeaua aia cozy si biblioteca MARE, iar a doua o are tare aerisita si frumoasa. Dar scaunele nu par deloc comfortabile :)).

  4. Mie imi plac bibliotecile 1 si 6. Inca nu stiu ce obiecte ar merge de pus printre carti (si daca ar trebui puse)si in ce masura ar trebui sa se potriveasca aceste obiecte intre ele. Si ce sa facem cu televizorul, care pare sa nu isi gaseasca locul nicaieri?

  5. Imi plac bibliotecile 1, 7 si 8. Atmosfera este calda, rafinata datorita obiectelor frumoase din jur si te cheama la lectura si repaos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.