Bialog Cafe: Coffee in the snow

Mai ninge?

Iarnă am vrut, iarnă avem! Am plâns lipsa zăpezii? Eu cam da, mai ales atunci când in primele zile de ianuarie am fost la Băişoara şi am găsit-o cam fără zăpadă… Acum avem zăpadă (muultă), avem frig (-25), avem peisaj (îngheţat), avem o zi de luni (de vis, presupun) :)

Aşadar, vă invit să ne încălzim puţin şi să savurăm o cafea împreună, privind pe geam şi văzând peisajul de basm dincolo de masini inzăpezite, drumuri blocate şi coduri colorate politic :D

În primul rând vă recomand călduros articolul  “Frate, te iubesc!” by DoR

Apoi, pentru că am văzut că v-a plăcut poezia de săptămâna trecută, am căutat pentru voi cele mai frumoase poezii de iarnă şi le-am găsit pe Coffeechat.

Ce ziceţi de nişte articoleaşe drăgălaşe de la Belva? Vreau să fie vară! ; De ce e bine să fii pisică şi Sticluţa cu încredere

Şi pentru că altfel nu se putea, Unica ne propune un fotoreportaj: Cum arată oraşele lumii sub zăpadă

Plus un blog, nu ştiu dacă voi o citiţi pe Floriana Jucan, dar mie îmi place pe unde a călătorit în ultima vreme. Recunosc, nu prea ştiu multe despre ea (e vedetă? sau doar jurnalistă?)

Cu alte cuvinte, vă doresc o săptămână bună, suficient de albă şi ceva mai caldă ;)

Foto

4 comentarii

  1. Si eu sunt la fel de incantata de peisajul alb…pacat nu pot fi undeva la munte intr-o cabana draguta :P
    O saptamana frumoasa iti doresc :*

  2. Ah, cum am citit primele rânduri și am văzut scris Băișoara, m-am pierdut prin amintiri. Am fost acolo o singură dată, în generală, dar nu o să uit niciodată locul ăla, acolo am suflat într-o lumânare pusă într-o prăjitură de la 7Days pe care mi-au cumpărat-o colegii cu care eram în excursie fiindcă era ziua în care făceam 14 ani :)

    Știu că nu asta era ideea articolului, dar mi-a rămas mintea acolo :”>
    Să ai o săptămână așa cum ți-o dorești!

  3. Prea calda , meteorologic vorbind , nu va fi saptamana asta…insa referindu-ne la ce putem face in casa , la caldura , pe o vreme asa geroasa…mmmmm , daaaaa….poate fi o saptamana calda rau….Ce? :P Pai daca coci vreo 3 tavi de cornulete , de exemplu , nu este calduros rau? ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.