Retrospective și Rezoluții

În 2011 m-am măritat cu cel mai bun prieten al meu după 1000 de ani de relație ;) în plus, mi-am lărgit familia cu doi oameni valoroși și frumoși în toate sensurile, nașii noștri, am avut două tentative nereușite de a-mi găsi un job “cu bătaie lungă”, am “câștigat” prieteni, am pierdut oameni dragi și buni, dar știu din experiență că viața merge mai departe, am dus pe nesimțite o relație de prietenie la un alt nivel, m-am distanțat de oameni care am simțit că nu mă vor, m-am apropiat de alții pentru care am simțit că însemn ceva mai mult, am citit doar 58 de cărți și am văzut tot atâtea filme, am fost la 4 concerte, m-am reîntors la Sibiu, la Sinaia, apoi în Bucovina și după 23 de ani la Durău, am vizitat în afară o singură țară de care m-am îndrăgostit nebunește, Italia (3 vizite în regiuni diferite într-un singur an, după alte vizite în 2009 și 2010), am stat de vorbă cu mine atunci când nu mai era nimeni prin preajmă și am analizat anumite situații pe toate părțile, m-am întrebat des: “de aici ce trebuie să învăț?”, m-am gândit mult la ce vreau cu adevărat și fără să admit că am ajuns la o concluzie spun doar că: iubesc mai mult, dăruiesc mai mult, învăț mai mult, dar și sper mai mult, cred mai mult și visez mai mult.

În 2012 în primul și primul rând vreau să o termin cu școala că ar fi cazul, vreau să îmi iau de pe umeri o povară pe care mi-am pus-o singură și cred că dacă o să scap de acea povară o să pot relaxată să-mi găsesc acel job cu bătaie lungă, nu job-ul viselor căci nu există ci job-ul care să-mi permită măcar două vacanțe pe an, chiar de asta înseamnă mai puțină mâncare și mai puțini bani aruncați pe nimicuri  (la care se poate renunța, evident), vreau să citesc măcar 60-80 de cărți și să văd tot atâtea filme, să mai merg și la alte concerte ca cele de anul trecut și neaparat să ajung la teatru căci nu am mai văzut o piesă de 100 de ani, să putem merge într-un weekend romantic la aniversarea casătoriei (Spania?) și dacă nu cer prea mult să mă reîntorc în Italia pe la finalul verii (Milano și lacurile Lombardiei ori Coasta Amalfitana?), să fie ai mei de la Ineu și de la Cluj sănătoși și mereu în brațele relaxante ale calmului firesc, să nu mai pierd oameni dragi și buni sau prieteni și prietenii adânci, să mai stau de vorbă cu mine și cu inima mea atunci când nu e nimeni prin preajmă, să trăiesc povești ce trebuie povestite mai departe, să acumulez experiențe care să mă împlinească ca om, să mă mai întreb:  “de aici ce trebuie să învăț?” și să iubesc mai mult, să dăruiesc mai mult, să învăț mai mult, dar și să sper mai mult, să cred mai mult și să visez mai mult.

6 comentarii

  1. 3 vacante intr-un an in Italia imi aminteste de anul trecut. Italia e formidabila, cu fiecare vacanta si fiecare loc nou vazut in aceasta tara raman uimesta. Credeam ca am vazut destule insa in ultima mea zi in Milano mi-am dat seama ca mai sunt atatea de vazut. Sper sa am si eu sansa sa revad cat mai curand Italia.
    Apoi iti doresc noi destinatii, si noi vise indeplinite. Poate Spania, sau poate atele! Si multe experiente frumoase alaturi de oameni minunati!

  2. Ce frumos :) asa iti doresc sa ti se intample, cum iti doresti si tu. Sunt cam seaca in urari, ca nu mai am inspiratia necesara, sunt prea grabita sa privesc in mine, acolo unde zac cuvintele. Dar stii ca iti doresc tot binele din lume si sper sa ne intalnim din nou anul asta. :) te pup

  3. Ce frumos sa ai atatea lucruri la care sa visezi. Este evident faptul ca pe primul loc sunt calatoriile, ceea ce iti urez din toata inima sa ai parte. Vreau sa iti doresc (atat eu cat si aia mica) un an plin de calatorii interesante, sanatate si Job-ul pe care ti-l doresti. Anul acesta pentru noi inseamna o schimbare mare, ne mutam inapoi la Bucuresti asa ca speram sa ne mearga din ce in ce mai bine. Dar mai multe despre toate astea o sa citesti pe blog-ul meu :P *nu e reclama :D Ahh si voiam sa va urez sa va doriti si un bebel pentru ca si cu bebel-ul poti sa calatoresti fara probleme :) Asa cum ti-am promis, ceea ce ti-am promis este pe drum :) Pacat ca pe 30 era inchis la posta din Vatra Dornei si nu ti-am putut trimite de acolo… Dar le-am cumparat de acolo si le-am pus de la Galati. Sper sa nu te deranjeze acest lucru …. sa gasesti stampila de Galati :( Toate bune si cele mai frumoase si pline de speranta ganduri, Cosmin de la Galati (in curand de la Bucuresti :)))) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.