Iarna în 5 orașe de vis (să ningă, zic!)

Dacă la noi zici că este cel puțin toamnă blândă, am călătorit cu gândul prin alte părți pentru a descoperi cum arată iarnă în câteva orașe de pe glob. Iarna=zăpadă, asta ca să nu aud apoi că iarna arată altfel pin alte părți ;)

 Reykjavik (Islanda)

Foto

Sankt Petersburg (Rusia)

Foto

Salzburg (Austria)

Foto

Heidelberg (Germania)

Foto

Tallinn (Estonia)

Foto

Și sper că nu credeați că la Cluj nu ninge niciodată… ninge și orașul este de-a dreptul fermecător, însă eu a trebuit că caut poza de net că să pot să vă arat ceva drăguț, căci n-am ieșit niciodată la pozat când a nins ca-n povești :D

Foto

În altă ordine de idei, aștept iarna care a venit doar cu numele. A nu se înțelege că sunt cel mai mare fan, eu sunt fan declarat vară. Însă vine Crăciunul și chiar nu ar strica să vină cu mantia albă după el, așa de senzație ;)

14 comentarii

  1. eu nu vreau zăpadă aici, în oraş, pentru că sunt probleme cu traficul etc. însă aş face câte o excursie în fiecare dintre oraşele de mai sus. când eşti în vizită, n-ai griji de trafic şi alte nebunii. :D

  2. Lasa ca a zis zapada la sfarsit de saptamana asa ca da de primim ceva fulgi ca sa ne acopere drumurile si tot. Si eu astept deja sa ninga pentru ca nu imi place vremea asta. Sau daca nici nu ninge acum sper ca de Craciun vom avea zapada.

  3. Pingback: polimedia.us/fain/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.