După 3 ani de… Bialog

Din 2008 suntem în online, din 1 decembrie 2008 mai exact și nu vreau decât să vă mulțumesc azi că sunteți tot aici și că sunteți din ce în ce mai minunați. Că prin Bialog am întâlnit oameni care mi-au devenit prieteni pentru o viață și chiar mai mult de atât, că mă ajutați să cresc în continuare și că deși sunteți puțini, sunteți buni și sufletele voastre și ideile voastre fac cât cel mai mare punctaj de rating. Mereu m-am bazat pe calitate și nu pe cantitate și mereu îmi spun că sincer nu puteam face ceva mai inspirat în acel 1 decembrie 2008, decât să creez acest blog, această căsuță care e atât de a mea și în care vă primesc cu atâta drag.

Să ne cititm cu bine și anii viitori. Sper să vă găsesc tot aici!

Foto

17 comentarii

  1. la multi ani:) ma gandeam sa ti zic ca te urmaresc cu drag, dar eu iubesc Bialog si nu nu e un cavant mare, e un cuvant simplu, e o atitudine, o reactie:)

  2. La multi ani, sa cresti mare in postari frumoase si in cititori destepti! :) Te pup, Bia :) :*
    (n-am avut mai multa inspiratie decat pe FB ;)) )

  3. Eu sunt de mai putin de 6 luni pe acest blog, dar tot ceea ce am invatat as putea compara cu educatia unui copil la 3 ani. Am invatat sa privesc oamenii altfel, sa traiesc dupa alte principii (nu doar casa si serviciu), am invatat sa invat! Tnx Bia si iti voi ramane un cititor mereu fidel! LA MULTI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.