Horoscop de călător 2011 (Balanță)

Că mai citesc din când în când și horoscopul nu e o noutate, că horoscopul se poate scrie și pentru șansele de a călători sau nu, ale unei zodii, asta a fost ceva nou pentru mine la începutul anului, când, pe site-ul Acvaria.ro a apărut în dreptul fiecărei zodii și “prognoza” pentru călătorii. Acum privind în urmă pot să mă și amuz, pot să și “crap firul în patru” să văd dacă “mi s-a potrivit”, căci iată ce li se pregătea balanțelor la începutul lui 2011… :)

Călătoriile sunt favorizate, cu singura conditie să fie foarte bine organizate din timp, adică să nu lasi nimic pe ultima sută de metri sau în grija altora. Dacă vrei să călătoresti spre altă tară, ia-ti biletele din timp, cu luni înainte, pentru că nu faci cele mai bune decizii în ultima clipă. Cu cât esti mai prevăzător si mai cumpătat, cu atât mai bine vor iesi planurile de călătorie. Ai grijă totusi la drum în iunie-august, când poti fi cam neatent, cam împrăstiat, si se pot ivi tot felul de incidente pe parcursul celor mai banale drumuri: te rătăcesti, pierzi avionul, se schimbă itinerariul… Esti invitat să te informezi foarte atent asupra locurilor prin care vei trece, deci nu pleca la drum fără să stii nimic despre traditii, despre cultura locului, despre legile scrise sau nescrise ale acelei tări, pentru că ai putea face gafe absurde când vei ajunge acolo fără să stii o iotă despre localnici. Un moment ideal pentru concediu ar fiiunie-august, dacă e să pleci peste hotare, sau ianuarie si noiembrie, dacă nu-ti permiti să ajungi prea departe (cel mult la munte sau o fugă la tară).

Hmmm, nu prea au nimerit-o la mine, cel puțin nu au zis nimic de octombrie (haha), însă acestea fiind spuse fiecare poate citi la propria zodie, care le-au fost șansele de a vedea lumea anul acesta, iar dacă încă mai au ceva șanse, să profite de ele în aceste aproximativ două luni până când anul 2011 se va duce…

Și ca să citez un cunoscut “horoscopist” în viață, “Horoscopul predispune… Omul, dispune” :)

Foto

3 comentarii

  1. prima jumatate a lui 2011 a fost extrem de fertila in ceea ce priveste plecatul de acasa. dupa iulie… singurele drumuri au fost la sat. dar nici nu mi-am dorit alte drumuri. inca astept sa-mi treaca ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.