Cum arată de fapt Carmen Brumă

Am văzut-o întâmplător la Polus Cluj, unde a venit pentru un program demonstrativ al sălii de spot Gimmy, a cărei imagine o reprezintă. Eram în trecere la Polus, auzisem că vine împreună cu Mircea Badea (speram să-l văd și pe el, dacă tot s-a potrivit să dau de ei în Polus, dar el nu știu pe unde era, poate la o shaorma, deci nu l-am văzut) :)

Ei, Carmen Brumă chiar arată bine, mai bine decât la TV, le are pe toate la locul lor, este drăguță și are un corp de invidiat. Tocmai îmi luase Clau un booster de la KFC, pfff, după ce am văzut-o pe ea, am zis că nu-l mai pap, că sincer nu-ți mai vine să papi nimic în veci (sau numai brocoli), după ce vezi o femeie că arata în asemenea fel. Bun, mă bucur că am văzut că nu e “cusută cu ață albă” povestea ei și chiar se vede cât timp își petrece la sală, și chiar se vede că este atentă la ce pune în farfurie.

Că tot veni vorba, anul acesta, i-am citit și cartea, Slim, o carte ok, în care spune povestea kilogramelor acumultate și apoi topite prin voință și mult exercițiu fizic. E de-a dreptul reconfortant să știi cum își duc unii luptele, e reconfortant pentru că deși nu știu din experientă cum este să ajungi de la 90 de kg, la 50, realizezi totuși că se poate. Nu pot decât să mă gândesc că în primul rând este dur să scapi de jumate din greutatea corporală, este o muncă psihică egală dacă nu mai mai asiduă decât cea fizică. În aceste condiții Carmen Brumă este de admirat. Peste toate, îmi place felul ei în care promovează sportul și în care de ce nu, își pomovează imaginea, adică nu apare în reclame la produse pentru slăbit (și sper să nici nu o facă vreodată, ar dezamăgi) ci se pune pe făcut sport de câte ori are ocazia.

Am făcut doar 3-4 fotografii, cam nereușite că ea se mișca tot timpul, iar eu n-am putut să stau până la final. În concluzie, Carmen Brumă arată FOARTE BINE!, mi-o imaginam ceva mai înaltă (nu știu de ce), dar în rest mi-a întrecut așteptările. Bravo ei!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.