10 dorințe care au rămas dorințe (până acum)

Ce îmi place este că pe cum îmbătrânesc în blogosferă, lumea îmi dă numai lepșe care îmi plac și pe care abia aștept să le fac :) De data aceasta Tomata iese la rampă cu o leapșă de milioane, o leapșă despre dorințele mele (neîmplinite) încă…  Se cer 10… deci dăm 10…

Cred că cele 10 se înscriu pentru mine în lista “things to do before you’re 30” și cum timpul fuge de mâncă pământul, eu urmând să împlinesc 27 azi-mâine, constat că au mai rămas 3 ani de jonglat cu dorințele astea și de rezolvat ce se poare rezolva pe ici pe colo, prin punctele esențiale :)

1. Să-mi găsesc un job “de vis” pentru care să mă ridic din pat dimineața veselă și zâmbitoare :) Poate ați crede că e utopie, dar vă rog eu lăsați-mă să mă amăgesc și să mai caut :)

2. Să văd măcar 10 capitale europene, până acum am văzut doar 6 (Budapesta, Viena, Paris, Roma, Belgrad, Skopje), Bucureștiul nu-l socotim, dar putem lesne socoti că mai am de văzut barem 4 în 3 ani… și dacă tot sunt la acest capitol a se nota “a călători cât mai mult cu putință, a vedea mereu locuri noi și deosebite” (nu mă voi lecui în veci vecilor, Amin!)

3. Să-mi iau doctoratul și scap cu această ocazie de o grijă care-mi stă aiurea deasupra capului, vreau să-l iau nu ca să-mi demonstrez chestii nici mie, nici altora ci pentru vreau să TERMIN odată școala, căci tocmai am descoperit că că anul acesta fac 20 de ani de când am început-o (dap, în ’91 am început clasa I)

4. Să văd oceanul (aș zice Atlantic măcar) chestie care nu pare chiar ceva ieșit din comun că îl pot vedea bine mersi de pe coasta europeană…

5. Să ajung măcar la o finală de Campionat European/Mondial de patinaj artistic (când zic o finală mă refer desigur măcar la o zi/seară de concurs) sau la un meci de tenis de la Roland Garros.

6. Să merg la un concert Eros Ramazzotti (la Roma ar fi ideal) și Celine Dion (evident la Paris, sau chiar la Cucuieții din Deal), însă trebuie să recunosc că asta pare cel mai dificil de realizat în acest moment :(

7. Să ajung la Capul Nord (Norvegia) și să intru în acea ligă a celor destul de puțini care au ajuns până acolo (e un fel de capătul lumii pentru mine)

8. Să fac bungee jumping! Poate nu ați fi crezut că-mi doresc asta, dar eu chiar aș vrea și vorbesc foarte serios, mi-am mai exprimat dorința cu ceva ocazii, însă auzeam de fiecare dată că este destul de scump. Știe cineva ceva prețuri puse pe această nebunie (căci este o nebunie, aș muri de frică dar aș face-o).

9. Să apuc să citesc peste 100 de cărți/an. Ah… anul trecut am fost așa de aproape, am avut cred vreo 96 citite și chiar nu am mai reușit să ajung măcar la 100, s-a terminat anul, nu l-am putut prelungi. Anul acesta din păcate figura nu se va repeta și nici nu cred că va fi pe aproape.

10. Evident că nu în ultimul rând, dar l-am lăsat la urmă căci e poate cel mai important… copilul… :D îl vreau și atât, o să-l am când va fi să fie. Nu cred că mă imaginam mamă la 22-23 de ani de exemplu, dar cred că instinctele încep să urle, ceasul biologic ticăie și… chiar cred că nu ești niciodată pregătit cu adevărat, de aceea las viața să mă surpindă puțin aici, căci oricum aș lua-o, aceasta va fi o surpriză frumoasă. Așa cred, așa îmi doresc…

Mai vrea cineva lista cu dorințe neîmplinite? Căci dacă da… e la liber, însă vreau link spre listele voastre ;)

7 comentarii

  1. Sper sa se implineasca toate. 1 si 9 mi-ar placea si mie. 10 e cam singura pe care am realizat-o. La dublu, ca asa e bine, sa faci totul in copie ca nu se stie (apud Baiesu).

  2. Clar, vreau şi eu!!! O s-o preiau cât de curând :D
    Îţi doresc să ţi se împlinească toate dorinţele pe care ni le-ai împărtăşit şi mai multe decât astea! Poate ultima la dublu, cum zice Cinabru, dacă-ţi doreşti :)

  3. Pana in urmatorii 3 ani vreau:

    1. Sa iau testele cu nota mare ca sa pot ajunge la o facultate buna din UK.
    2. Sa ma mut impreuna cu prietena mea (si in campus e ok)
    3. Sa continui sa scriu doar articole de calitate pe blog.
    4. Sa fiu mai modest.
    5. Sa imi iau carnetul de conducere.Deja fac scoala
    6. Sa ajut o persoana sarmana(un tanar)sa renunte la cersatorie si sa isi schimbe viata.
    7. Sa vizitez cel putin inca 5 tari.
    8. Sa imi fac mai multi prieteni.
    9. Sa ma implic intr-un proiect de voluntariat
    10. Sa citesc cel putin 30 de carti pe an.

  4. Mulțumesc mult… să dea D-zeu să se împlinească și mie să-mi dea putere să pun umărul la ele căci altfel nu-mi vor cădea de undeva :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.