Prima seara la "o bere" Cluj Fest

La Polus în parcare se desfășoară un fel de festivalul berii Ursus, am văzut afișe în tot orașul și au un afis foarte mare și pe Hotnews, dar nu mă gândeam serios să mergem… Cu toate astea am mers, pentru că mai aveam de făcut cumpărături, de mâncat diverse chestii aiurea de la food court etc.
 
Când am ieșit de la mall, deja Paraziții cântau și dădeau sfaturi despre cum să nu îți bagi nasul în “jegurile alea de prafuri” aka droguri, cum că dacă ai alcool și țigări e suficient ca să te faci “muci” (asta e de la mine, dar am prins mesajul). Apropo, nu unul de la ei e mai mult în arest decât în libertate pentru posesie de “prafuri jegoase” ? Poate nu știu eu bine… :D
 
În fine, stiam că după Paraziții urmează Cargo și Holograf, ar fi fost frumos să stăm, dar era cam rece și în plus nu știam cât durează “deparazitarea”. Spre surprinderea nostră puțin, rapid și-au strând jucăriile și am plecat, probabil nemulțumiți că nu erau suficienți băiețași de cartier în public, nu știu, dar foarte brusc au terminat cu recitarea…
 
A urmat Cargo, care a reușit să facă o atmosferă super, motiv care ne-a determinat să rămânem. Lumea cânta, se pare că fanii cu părul lung ai rockerilor supărați se înmulțiseră simțitor. Mi-a plăcut, destul de mult. Ultima dată i-am văzut pe ștrand la Arad prin 2001, tot la un festival al berii, pe vremea aia încă era solist Kempes, dar nici aseară nu a fost rău deloc. Au cântat și Ploaia și au cântat un fel de imn al rock-ului din România din câte am observat, melodie care m-a înebunit, am ascultat-o azi de 10 ori.
 
La final, a spart târgul Holograf care a urcat pe scenă alături de Nuțu Olteanu proaspăt întors din Suedia. Pe Clau, Bittman îl enervează teribil spre amuzamentul meu :)) dar cu toate astea am stat până aproape de miezul nopții când au terminat. Am plecat liniștită că au cântat, și am auzit pentru prima data live melodia mea preferată de la Holograf.
În seara asta poate mergem direct pe spartul petrecerii, adică numai pe când va cânta IRIS, să vedem…

3 comentarii

  1. Nu e de la ei unul in puscarie pt trafic, ala e Sisu de la La Familia.
    Sotia unuia dintre solistii de la Parazitii are probleme mari legate de dependenta de droguri si el incearca sa o interneze. Probabil de aici si agresivitatea lor curenta legata de consumul prafurilor.

  2. Si eu as fi vrut sa ajung in weekendul asta la Ursus Cluj Fest, dar din pacate nu am putut. As fi vrut sa-i admir si eu pe cei de la Iris, Holograf, Cargo etc. :)

  3. @Criss: OK, greșeala mea atunci, nu știam :D

    @Dana: hei… păi ne puteam și vedea cu această ocazie, dacă treci prin CJ, dă un semn :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.