Caracatița Paul și cei mai sexy 3 jucători de la CM din Africa

Pe cuvântul meu că nu m-a amuzat nimic mai tare zilele astea ca și Caracatița Paul și cum s-a transformat ea/el în Mama Omida a fotbalului mondial. Ceva haios rău de tot puteți citi aici, dar și comentariile, vă rog, au un farmec aparte :))
 
De când a început “mondialul” din Africa, deși nu am văzut niciun meci cap-coadă am tot “clocit” o postare despre cei mai sexy jucători ai acestui CM. Mi-a trecut prin cap să fac ceva de genul “11-le sexy”, dar sincer, de unde să știu eu 11 fotbaliști sexy și pe deasupra să nu joace pe același post? Adică îmi doream și atacanți, și portari și funsași etc… așa că nu m-am descurcat și m-am limitat la 3, pe care îi știu de multă vreme și despre care pot zice și câteva vorbe. În plus, ăștia 3 îmi plac foarte mult, pe unul din ei o să-l vedem mâine în finală.
 
Locul 3 Iker Casillias
 
Este portarul echipei naționale a Spaniei și a faimosului club Real Madrid la care a și debutat cu mulți ani în urmă. Are 29 de ani și în acest moment este printre cei mai titrați portari ai planetei.
 
Locul 2 Frank Lampard
 
A fost în ultimii trei ani declarat cel mai bun jucător al echipei naționale a Angliei. Are 32 de ani și în prezent activează la clubul englez Chelsea.
 
Locul 1 Ricardo “Kaka”
Pentru care am o slăbiciune, are o față de copil de nu se poate, este unul dintre ciudățeii fotbalului, cunoscut pentru orientările sale religioase destul de extreme și pentru loialitate față de soția sa cu care o relație de iubire încă din copilărie. Are 28 de ani și este atacantul echipei naționale a Braziliei și a clubului spaniol Real Madrid. Mă oftic că a ieșit Brazilia din cărți așa repede, speram să-l mai văd :D
 
Microbistele sunt invitate să completeze acestă listă cu preferințele lor, iar microbiștii au liber aici să înjure sau nu Caracatița Paul :)))
 
A! și să vă spun: Țin cu Spania!… Ole! (să fiu sinceră țineam cu Portugalia în principiu, dar a fost eliminată, căci se întâmplă cam așa: cu cine țin eu, nu câștigă, sunt chiar curioasă acum).

6 comentarii

  1. A, frumos aşa, să dai detalii despre fotbalişti, mai aflu şi eu despre ei, se individualizează. Nu-i remarcasem în mod deosebit pe ăştia, dar sunt ok.

  2. Sunt o fana a a Spaniei si a Barcelonei de cand ma stiu si a lui Iker si David Villa (am in special o slabiciune pentru cel din urma).
    Ma bucur atat de mult ca au iesit ei, desi meciul de aseara a fost boring.
    Imi pare rau in schimb de caracatitosul Paul ca nemtii vor sa il sacrifice:(

  3. @Ambre: păi nici nu am dat multe detalii că nu prea le știu :))

    @Monica: daaa :*

    @Costi: imi place și Cannavaro nu voi nega, dar parca nu e de top 3…

    @Simona: iiii, serios că vor să-i facă de petrecanie caracatiței?

    @Oana: a fost ținta glumelor acestui CM :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.