Sunt o ciudată

Am primit săptămâna trecută de la Ela o leapșă “ciudată” rău… se face că trebuie să scriu cu cea mai mare sinceritate despre 10 ciudățenii de-ale mele. Nu că aș avea doar 10, dar stau și mă gândesc care or fi cele mai cele dintre ele ca să le înșir aici :)
 
Oricum, cei care mă cunosc probabil știu cam despre ce ar fi vorba, că dacă nu vor afla acum și sper să nu se șocheze :))
 
1. Număr când beau apă (sau orice alt lichid) :)) serios… îmi număr înghițiturile și nu am nici cea mai vagă idee de ce o fac :)) Un psiholog, cineva? Poate să-mi spună?
 
2. Stau de multe ori cu calendarul în față și-mi fac planuri pe multe luni înainte, planurile sunt dintre cele mai variate, de la foarte realizabile la complet inutile :D
 
3. Niciodată nu știu dacă am închis sau nu ușa (de la casă, mașină, catedră, cameră de hotel, etc), într-o zi cred că am s-o scot din țâțâni pe cea de la apartament atâta o tot verific.
 
4. Mi-e rău de la prea multă pastă de dinți, sigur, eu îmi induc greața, dar oricum, mai ales dacă ora e foarte matinală sigur reușesc.
 
5. Pe vremea când alți copii doreau să devină doctori sau învățătoare eu am vrut să mă fac regizor… cred că-mi picase mie cu tronc că ar fi faină povestea din spatele filmelor :P
 
6. Îmi doream un frate mai mare (imaginați-vă că acest lucru fizic nu era posibil, dar m-am amăgit așa multă vreme, necăjindu-mi părinții) :))
 
7. Am făcut 3 luni de karate :)) prin 2000, cred că doream să învâț să mă bat, doar că atunci cânt ne punea să ne batem la antrenament mie îmi era milă să dau în adversar :D
 
8. Am scris poezii pe care apoi le-am aruncat pentru că deși le compuneam cu foarte mult entuziasm, odată terminate mi se părea că nu-mi mai spuneau nimic.
 
9. Am impresia că cei de la librăriile Humanitas se uită ciudat la mine când dau pe acolo (cred că am mai scris asta pe aici, dar mă stresează), cred inclusiv că șușotesc între ei pe seama mea (și a altora de prin librărie).
 
10. Pe la 10 ani am avut un vis foarte “solicitant”, m-am trezit ridicându-mă foarte speriată, dezorientată și repirând greu, a fost singura dată când m-am trezit din somn cu frica că poate nu mă trezisem. Uneori mă gândesc: dacă de fapt nu m-am trezit? :D
 
Vi se pare grea leapșa? Ce-ar fi să răspundă la ea: Anca, Monica, Mărgeluța și Vulpitza?

11 comentarii

  1. ii dau lui iubi sa citeasca :)) el zice ca numai eu verific usa de o sa o rup intr-o zi:)))
    la fel procedez cu pasta de dinti, si cate am incercat :D, am zis ca o fi gustul de vina, ash..eu sunt!

  2. Merci, esti o scumpa. Ma voi gandi, si voi scrie. Oricum esti tare simpatica, prin ciudateniile tale. :)

  3. Saru'mana! Acum imi pregatesc tema! :) Si la faza cu pasta de dinti subscriu si eu…vad ca suntem destui in situatia asta…hmmmmm…deci clar, pasta e de vina, nu noi! :)))

  4. Bia , pentru linistea ta , nu esti singura pe lume in ale ciudateniilor…nu cred ca e cineva sa nu aibe o mica ciudatenie de marturisit…Mie una mi s-a parut haioasa leapsa asta si raspunsurile tale sunt simpatice foc…..mai putin aia de la final , cu visul…brrrr! Aia intra deja in sfera horror!

  5. ;)) Funny, mi-ai adus un zambet pe buze. :) Nu prea stiu ce altceva sa zic, dar cred ca mi-ar placea sa vad un film facut din toate ciudateniile pe care le-am scris toti in leapsa asta. :P Si cred ca francezii ar reusi de minune sa faca o comedie din ea.

  6. Tare m-ai binedispus, si tin sa multumesc Tomatei pentru link :P

    Legat de numaratul inghititurilor de apa / bere / whatever, ma crei ca n-am considerat-o niciodata a fi ciudatenie? Si eu fac la fel, si acum, ca ai adus vorba de ea, imi dau seama ca intr-adevar e un pic ciudat. Cel putin pentru un baiat, daca-mi permiti o remarca semi-misoginistco-sovinista ;)

  7. Foarte tari ciudateniile tale!

    Mi se pare grozav ca ai facut karate: shotokan cumva? :))

    Cu Humanitas mi-ai adus aminte de o frica de-a mea, de doi ani nu ma mai duc la un restuarant chiniezesc unde imi placea mancarea f mult fiindca am impresia ca au chelnerii ceva cu mine :((

  8. @Maya: eu cu iubi meu m-am mai certat în fața ușii (de la mașină mai ales) din cauză eu verificam de 10 ori iar el aștepta după mine :))

    @Anca: sunt ciudat de simpatică, nu?

    @Mărgeluța: daaa, cu pasta de dinți avem mulți probleme… nici nu mai e ciudat, dacă stau să mă gândesc :)

    @Rontziki: np… notat, schimbat :*

    @Ana: da, pai aia de la final, e un mic coșmar de-al meu, dar tot la ciudate se contabilizează :))

    @Tomata: mă bucur din suflet că am putut să te înveselesc, cât despre filml… ar fi chiar o idee fain de regizat :)

    @Raka: :)) nu-mi vine să cred că am găsit pe cineva care-și numără înghițiturile, chiar nu mă gândeam.
    Eu am inclus asta la ciudate, căci toată lume care a auzit "grozăvia" a zis că-s dusă… și știi tu, normalitatea se calculează statistic, nu? :))

    @Ela: draga mea, și mie mi se pare grozav că am făcut karate mai ales că nu era pentru mine, clar… mi-ar fi plăcut să-ți pot spune ce stil am făcut în cele 3 luni, dar nu știu…mai mult a fost un pariu cu tati care nu credea că am să rezist să fac toată vacanța aia de vară karate, evident am câștigat pariul :D

  9. Haioase ciudateniile tale:P

    Multumesc pt leapsa, dar eu am mai facut o odata. O gasesti la mine in arhiva la anul 2009, undeva la inceput de decembrie. Ti-as lasa link, dar netul meu e groaznic si nu ma lasa:(. Titlul e 10 Ciudatenii, cred? Daca nu e asta, oricum e pe aproape:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.