Smart is the new sexy


După ce am mâncat pe pâine “Friends” sau “Joey” in stilul de comedioare care te fac să uiți de grijile cotidiene, mai nou mă servesc cu “The Big Bang Theory”. Mulțumită lui Clau care mi l-a cam “băgat pe gât” la început acum am un serial care îmi place la nebunie, face mai dulce așteptarea noului sezon din “Greys Anatomy”, care o fi el din alt registru dar tot favorit rămâne în această perioadă.
Revenind însă la “filmucul” care-mi face după amiezile mult mai bune vă spun doar că e genial gândit, de la distribuție la replici totul e la superlativ deși pentru mine un mare minus ar fi că nu mă prind la anumite poante pentru că vin din domenii cu care nu am tangență gen: fizică, mate, info, astronomie, comics,etc. Dar cu Clau lângă am traducerea exactă a tuturor acestor domenii. Oricum filmul merită urmărit pentru că are și faze la care nu tre să fii geniu în științele exacte :)
Filmul urmărește povestea a patru prieteni pasionați peste măsură de domeniile de care ziceam, persoane care sunt și extrem de bune în aceste ramuri, sunt doctoranzi, lucrează la Universitate, au tot felul de activități specifice, etc. Povestea lor (fiecare persoanj e unic în felul său) se împletește cu a vecinei lor o tânără de 22 de ani, frumoasă, chelneriță, al cărei vis e să devină actriță. Deci vă puteți imagina deja patru tocilari și topmodelul și a devint comică situația. Normal că se împrietenesc cu ea și evident că va urma mai mult decât atât.
Deci Penny, Leonard, Sheldon, Raj și Howard sunt noii mei prieteni, le pot spune așa din moment ce iau cam toate cinele cu ei, nu?

4 comentarii

  1. ei bine, o sa caut si eu serialul, pt ca si mie mi-a placut Friends si ma gandesc ca poate avem gusturi similare :p
    sa vedem cand o sa am si timpul necesar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.