Cărțile de la chioșc

În urmă cu ceva vreme scriam despre nemulțumirile legate de faptul că nu găseam mai deloc cărțile care apar împreună cu ziarul Adevărul. De atunci situația s-a schimbat. Adevărul are un tiraj decent astfel încât mai găsești cărți și pe la ora 8-9 dimineața, Jurnalul scoate tiraje mari de găsești cărțile toată săptămâna, iar Cotidianul parcă trimite din ce în ce mai puține la chioșcuri, dar măcar le poți comanda pe net. De 3 săptămâni a mai apărut ceva și anume o colecție care se numește “Cartea de acasă” editată de ErcPress care se pare că și-a propus să fie o “colecție unică de literatură română originală și completă” care a ajuns deja la al treilea număr. Astfel că dacă vrei să le cumperi pe toate într-o săptămână te eliberezi cam de 40 de lei. Lunar dai cam 160 de lei ceea ce nu e mult pentru că te trezești cu o bibliotecă frumoasă, ieftină și utilă.



5 comentarii

  1. La cartea aia lu’ Ion Creangă e scris cumva “Povestea Poveştilor”, că nu văd bine pe copertă… :D

  2. Nu :D
    Sunt Povești și Povestiri. Și acela e primul număr și nu-l am dar trebuie să-l caut pe chioșcuri că sigur îl mai au. În plus mâine mai apare o carte din Integrala Ioan Chirilă de care am uitat să scriu aici. Sper să nu uit să mi-o iau.

  3. Nu mi-am luat nicio carte din această integrală, mi se par expirate deja… În fine… probabil că n-am dreptate.

  4. Măi mie personal îmi plac. Am citit Mixico’70 și pot să spun că scrie foarte frumos. Chirilă ca și cronicar merită citit fie numai și din curiozitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.